Schwarzenegger, “Terminator” Şakasıyla Korkuttu

arnold terminator

Ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, yeni filmi Terminator: Genisys’in gösterime girmesine günler kala hayranlarına korku dolu anlar yaşattı.

Bu aralar sinema dünyasında nostalji havası esiyor. Geçtiğimiz haftalarda önce Mad Max: Fury Road, ardından da Jurassic World ile çocukluk anılarımızı yeniden canlandırıp nostaljik anlar yaşadık. Şimdi sıra Terminator serisinin beşinci filmi olan Terminator: Genisys’de.

Bildiğiniz üzere filmin gösterime girmesine sayılı günler kaldı. Özellikle ünlü aktör Arnold Schwarzenegger’i yıllar sonra tekrar Terminator rolünde izleyecekleri için serinin hayranları oldukça heyecanlı. Schwarzenegger de bu heyecanın farkında olsa gerek filmin vizyon tarihi yaklaştıkça ilginç reklam kampanyalarına imza atmaya başladı.

Hollywood yıldızlarının balmumu heykellerinin sergilendiği Madam Tussauds müzesini duymuşsunuzdur. Bu ünlü müzenin ziyaretçilerine küçük bir şaka yapmaya karar veren Schwarzenegger, T-800 heykeli taklidi yaparak insanların önce sakince fotoğraf çekmelerine izin veriyor, ardından da aniden canlanıp küçük çaplı bir şok yaşatıyor. Karşılarında ünlü aktörün olduğunu fark eden müze sakinleriyse derin bir “oh” çekiyorlar.

Tabi müzeye giderken de sokaklarda hayranlarıyla şakalaşarak film hakkında konuşup, selfie çubuğuyla fotoğraf çektirmekten de geri kalmıyor ünlü aktör.

Bütün bu şakaların ve reklam kampanyasının altında harika bir sosyal sorumluluk projesi yatıyor elbette. İzleyeceğiniz video, çocukların okul sonrası dönemlerinde onlara destek vermeyi amaçlayan bir dernek olan After-School All-Stars’a bağış toplamak için hazırlanmış. Projeye bağış yaparak destek olan bazı şanslı kişilerse filmi ünlü aktör ile beraber izleme şansını elde edecek.

Terminator: Genisys’in önümüzdeki cuma günü gösterime gireceğini hatırlatıyor ve sizleri bu oldukça keyifli video ile baş başa bırakıyoruz.