Yeni Spider-Man Belli Oldu, Peki Civil War’da Ne Kadar Yer Alacak?

spider man tom-holland

Sizlere dün resmileştiği gibi sosyal medya hesaplarımızdan duyurmuştuk: Yeni Spider-Man Tom Holland oldu. Peki Civil War‘da da görünecek mi?

MCU‘nun (Marvel Cinematic Universe) yeni örümceği Tom Holland olarak seçildi. Eh, Asa Butterfield kesinleşti diye pek çok yerde haber çıktığında bunun “kesin olmadığını” sizlere görev bilinciyle aktarmıştık. Sonuç ortada.

Yepyeni Spider-Man filmleri için aktör hazır, peki bir türlü Avengers arasına giremeyen ve sosyal medyada capslerle bir hayli dalga geçilen Spidey, Captain America: Civil War’da görünecek mi?

Peter Parker’ın lise yıllarını oynayacak olan Tom Holland’ın Civil War’da görünüp görünmeyeceği şu an için kesin değil, “ama” görünürse bile önemli bir rolü olmayacağına dair söylentiler dolanıyor.

Sinema dünyasının önemli haber sitelerinden Variety’nin haberine göre, Spidey’nin Civil War’daki varlığı şu şekilde olabilir:

Spider-Man’in sadece bir tat olarak Civil War’da yer alması bekleniyor; yani karar vermek için acele etmeye gerek yok.

Yeni Spidey filmlerinin yönetmeni de bu sırada belli oldu elbette. Jon Watts (Cop Car), Spider-Man filmlerinin yönetmeni olarak seçildi ve kendisine karşı beklentiler bir hayli yüksek.

Öte yandan, bu yeni filmlerin ilkinin 26 Temmuz 2017’de beyaz perdeye geleceği de duyuruldu. Tabii Civil War’un 2016’da geleceğini düşünürsek, Tom Holland’ın önce bu filmde karşımıza çıkması ihtimali sürüyor.

Gelişmeler için bizde kalın!

tom holland