Green Lantern Filminde Birden Fazla Green Lantern Olabilir

green lantern 2

Chris Pine derken şimdi de Hızlı ve Öfkeli’nin ünlü aktörü Tyrese Gibson’ın adı ortaya çıktı. İp üstünde iki Green Lantern ihtimali gündemde.

Green Lantern’ın yeniden çekileceğine dair haberleri sizlere aktarmış ve Wonder Woman’ın aşığı rolünde göreceğimiz Chris Pine’ın bu rol için düşünüldüğüne değinmiştik. Şimdiyse gelen son dedikodulara göre, Green Lantern filminde bir değil, tam iki Lantern olması ihtimali söz konusu. Ama bu size garip gelmesin, çünkü Green Lantern’ın çizgi romanları düşünüldüğünde, birden fazla Lantern olduğunu hatırlayacaksınız.

En meşhuru ve ilk filminde yer alan karakter Hal Jordan olsa da, çizgi romanlarda onu John Stewart ve Guy Gardner takip etmişti. Üstelik onlar da son Lanternlar değil. Sonuçta, evrende birden fazla Green Lantern mevcut ve onlar adeta birer galaktik polis gücü.

Hal Jordan için Chris Pine ismi gündemden düşmemişken, John Stewart için hayranlar inatla Hızlı ve Öfkeli ve Transformers filmleriyle ünlenen Tyrese Gibson adını veriyordu. Bu inat ve yapılan hayran videoları işe yaramış olacak ki Gibson, Warner Bros. ile görüştüğünü açıkladı ve bakın hayranlar için ne dedi:

Konuşamayacağım belli başları şeyler var. Ama şunu diyeceğim ki, işe yarasa bile bu kesinlikle hayranların suçu olacak. Evimde kendi işlerime bakıyordum ve hayranlar beni Green Lantern olarak gösteren videoları yapmaya başladı. Ben de [videolara] baktım. Bir Green Lantern hayranıyım. Andımı içtim ve Warner Bros. ile bir görüşme gerçekleştirdim. Belli başlı şeyler söylendi ve konuşuldu. Neler olacağını bekleyip göreceğiz.

Fakat sözleri bununla da bitmiyor:

Green Lantern kostümünü giymeyi ve ona dönüşmeyi hak ediyorum.

Bu çok heyecan verici değil mi? Düşünsenize, tek başına bir Green Lantern izlemek varken, karşımıza iki tane (Hal Jordan ve John Stewart hem de!) çıksa tadından yenmez.

Buna yol açan tüm hayranlara kocaman teşekkürler!