Doctor Strange Kostümünden İlk Konsept Görüntüler Geldi

doctor strange ust

Ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch’i Doctor Strange rolünde izleyeceğimiz an gitgide yaklaşıyor. Aktörün filmde giyeceği kostümün ilk konsept tasarımları görücüye çıktı.

Evet, her geçen gün Benedict Cumberbatch’i esrarengiz sihirbaz Doctor Strange olarak izlemeye daha da yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde ünlü aktörün filmde giyeceği kostümünün ilk konsept görüntülerinin ortaya çıktığına dair söylentiler dolaşıyordu etrafta. Bu tasarımları önceden görenlerin attığı tweet’ler bayağı bir heyecan ve merak dalgası yaratmıştı.

Kostümlerin oldukça karanlık bir havasının olduğu ve Benedict Cumberbatchin de içinde harika göründüğü konuşuluyordu. İşte bahsedilen bu görseller nihayet görücüye çıktı.

Eh ne diyelim, gerçekten de denildiği kadar var gibi. Resim’de üç farklı kostüm görüyoruz ve bizce de oldukça havalı ve karanlık bir görüntüye sahipler. Ayrıca çizgi romanlara da oldukça sadık kalınmış gibi görünüyor.

Bu konsept çalışmalarının filmde kullanılıp kullanılmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor olsa da, ortaya çıkacak görüntünün bunlara yakın olacağını tahmin ediyoruz. Fakat sevgili Cumberbatch bu kostümlerin içinde gerçekten de müthiş görünüyor, öyle değil mi?

Doctor Strange’in 4 Kasım 2016’da gösterime gireceğini hatırlatalım ve gerçek görüntüler gelene kadar sizleri bu göz dolduran konsept çalışmasıyla başbaşa bırakalım.

doctor strange alt