Tom Hardy, “100 Kurşun” Çizgi Romanını Sinemaya Uyarlıyor!

100 bullets ust

Tom Hardy, New Line Cinema işbirliğiyle 100 Bullets (100 Kurşun) adlı çizgi roman serisini sinemaya uyarlıyor.

İzi sürülemez 100 kurşununuz olsa ne yapardınız? İntikam sosuyla tatlandırılmış bu noir seriyi şimdi de sinemada görmeye hazırlanıyoruz!

Geçtiğimiz aylarda Mad Max: Fury Road ile fırtınalar estiren son yılların en başarılı aktörlerinden Tom Hardy, The Dark Knight Rises’daki Bane’den sonra bir çizgi roman karakterine daha hayat vermek için hazırlanıyor.

100 Bullets, DC Comics’in alt grubu Vertigo tarafından 1999 yılında yayınlanmaya başlayan ve şimdiye kadar toplam 100 sayısı yayınlanmış, Harvey ve Eisner ödülleri başta olmak üzere birçok ödül kazanmış başarılı bir çizgi roman serisi. Brian Azzarello’nun kaleme aldığı ve Eduardo Risso’nun çizimlerini gerçekleştirdiği bu çizgi roman serisi için, daha çok baş karaker Ajan Graves’in etrafında gelişen noir tarzı destansı bir intikam ve suç öyküsü diyebiliriz.

100 bullets sağİşte tüm zamanların en başarılı işlerinden biri olarak görülen bu seri Tom Hardy önderliğinde sinemaya uyarlanıyor. The Hollywood Reporter’dan gelen habere göre, Chris Borrelli (The Vatican Tapes) tarafından çoktan senaryosu yazılmış olan eserin Tom Hardy ve yapımcı Dean Baker’ın önderliğinde beyazperdeye aktarılması için çalışmalara başlandı.

Aynı zamanda projenin yapımcılığını da üstlenecek olan Hardy, filmde Ajan Graves’i canlandıracak. New Line Cinema işbirliğinde hayata geçirilecek projenin detayları henüz belli değil fakat çekimlerin yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Bildiğiniz üzere daha önce Tom Hardy’nin önümüzdeki yıllarda hangi çizgi roman karakterini canlandıracağı konusunda bir takım söylentiler mevcuttu. Punisher ve Suicide Squad başta olmak üzere birçok projede adı geçen aktörün aklında meğer bu çizgi roman serisi varmış. Eh, kötü bir seçim olduğunu söyleyemem, bu rolün ona oldukça yakışacağını düşünüyorum açıkçası.

Fakat bu kadar uzun soluklu bir çizgi roman serisi için sinema değil de televizyon tercih edilseydi daha mantıklı bir karar olmaz mıydı diye de düşünmeden edemiyor insan. Yine de oldukça heyecan verici bir haber bu. Film hakkında yeni gelişmeler oldukça sizlere aktaracağımızdan şüpheniz olmasın.

Bu arada 100 Kurşun çizgi roman serisinin ülkemizde Çizgi Düşler yayınevi tarafından basılmaya başlandığını ve en son 3. cildin yayınlandığı bilgisini de sizlere vermiş olalım.