İngiliz Mimarlar Gerçek Bir Minas Tirith İnşa Etmek İstiyor!

minas trith ust

Indiegogo’da kampanya başlatan hayranların hedefi 1,850,000,000 Sterlin’lik bağış.

Rakam çok uçuk gelebilir, ama Minas Tirith’i gerçekten inşa edecek kadar gözü karalarsa, bu ya da bundan daha fazla miktarda paraya ihtiyaçları var.

Peki ne öneriyorlar?

Bildiğiniz gibi Indiegogo ya da Kickstarter gibi yerlerde kampanya başlatıp bağış toplayan kişiler, onlara ödenecek bağışın tutarına göre (kampanya tamamlanıp bağış eşiği tutturulduğunda) size bir ödül sunarlar. Minas Tirith ekibiyse gerçekten çılgın (ve bir o kadar ağız sulandırıcı) şeyler sunuyor.

Adınıza bir plaket, küçük bir sokağa adınızın verilmesi, büyük bir sokağa isminizin verilmesi ve (yine bağışın büyüklüğüne göre değişen) farklı büyüklerdeki “evler” ödüllerden sadece bazıları! Yani bu ekip projeyi hayata geçirir ve en az 400.000 Sterlin önderseniz Minas Tirith içinde bir eviniz olabiliyor!

Tabii tam burada durup, bu kadar parası olan bir hayranın dünya üzerinde olup olmadığını düşünebiliriz. Dahası, 11 günde 406 Pound toplayarak şimdilik büyük bir sıçrama gerçekleştiremediler. Ama damlaya damlaya göl olur diyor ve kampanyanın daha 49 gün boyunca açık kalacağını da belirtmek istiyoruz.

Bakalım mimar İngiliz hayranlardan gerçek bir Minas Tirith çıkabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.