Ronda Rousey, Captain Marvel’ı Oynamak İstiyor!

captain marvel ust

Ronda Rousey, kendisine yöneltilen bir soruya verdiği cevapla Captain Marvel’a göz kırptı.

Captain Marvel’ı sinemalarda görmemize 3 yıldan fazla bir süre var, lakin yapım şirketi şimdiden oyuncu arayışına girmiş durumda. Son zamanlarda gelen dedikodular, bu rol için Charlize Theron, Emily Blunt ve Yvonne Strahovski gibi isimlerin düşünüldüğünü söylüyor. Peki hepimizin bildiği bir isim, ustalıkla dövüşecek Rousey’e ne dersiniz?

Fast and Furious ve Expendables filmlerinden tanıdığımız, MMA (Mixed Martial Arts) şampiyonu Ronda Rousey’e “Eğer bir süper kahraman filminde olsaydınız hangi kahraman olmak istediniz?” diye soruldu ve şu yanıt alındı:

“Güzellerden birçoğu zaten çekildi. Ancak Bayan Marvel olmaktan mutluluk duyarım.”

Kendisi her ne kadar Bayan Marvel (Miss Marvel) dese de aslında kasetmek istediği Captain Marvel. İkisinin farklı karakter olduğu gerçeğini düşündüğümüzde, Rousey bundan haberdar olmayabilir mi?

Henüz Rousey’e böyle bir rol teklif edilmedi ve doğal olarak şu anda çekişebileceği bir isim de bulunmamakta. Kendisi yalnızca bu rolün hoşuna gideceğini ve yapım şirketinden bir teklif gelirse, seve seve kabul edeceğinin sinyallerini veriyor.

Aksiyon sahnelerinde özellikle adam hırpalarken mükemmel işler çıkaracağı aşikar olsa da, ne yazık ki oyunculuk konusunda biraz daha pişmesi gerektiği için, Marvel’ın kendisine böyle bir teklifle geleceğini sanmıyoruz açıkçası. Yine de Rousey’nin heyecanını paylaşıyoruz!

2 Kasım 2018’de vizyona girmesi planlanan Captain Marvel’ı canlandıracak ismi bizler de merakla beklemekteyiz.