in ,

George Lucas: “Jar Jar Binks İçin İlham Kaynağı Goofy İdi”

Goofy ve Jar Jar Binks mi..? George Lucas’ın bu açıklaması keyfinizi yerine getirecek!

goofy jar jar binks
- Reklam -
- Reklam -

Disney Efsaneleri Ödülü’nde (Disney Legends Award) konuşma yapan Star Wars’un yaratıcısı George Lucas, ilginç bir bilgiyi hayranlarıyla paylaştı. Buna göre hem eleştirmenlerce hem de hayranlarca pek de sevilmeyen Jar Jar Binks’in esin kaynağının Disney’in Goofy’si olduğunu açıkladı.

1932’den beri Disney’in en çok güldüren karakterlerinden biri olarak akıllara kazınmış, pek çok kişinin favori Disney karakteri olan ve bir zamanlar kendi dizisine de sahip bu karakter… Jar Jar Binks mi?

Bu haberin ardından internet alemindeki genel kanı, Jar Jar Binks’in “komik olmaya çalışan ama hiç de komik olmayan biri” izlenimini verirken Goofy’nin saflığı ve sakarlığıyla komikliği kendiliğinden yarattığı yönünde.

- Reklam -

Sanırız kimse çocukluk kahramanına toz kondurmak istemiyor. George Lucas da bu açıklamasıyla herkesi şoke etmiş durumda.

- Reklam -

Siz ne dersiniz?

Hazal Çamur

2009 yılında Kayıp Rıhtım'a elimi verdim, sonra da ruhumu kaptırdım. Bu yolun devamında çeşitli gazetelerin kitap eklerinde kitap incelemelerim, TRT Radyo 1'de canlı yayın konuğu olarak katılıp kurgu edebiyatını anlattığım 2 yayın, 5 yıldır süren Kahramanın Yol Türküsü adlı kendi edebiyat temalı radyo yayınım, kitap inceleme videoları serim Kayıp Rıhtım İnceliyor ve bir de bonus olarak Oyungezer Dergisi'nin kültür sanat sayfalarında düzenli yazarlığım oldu. Tüm bunların yanı sıra, gerçek hayatın sıkıcılığında, bir bilgisayar mühendisi olarak yaşıyorum. Ama biz ona Clark Kent kimliğim diyelim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road’un Temellerinin 1999’da Atıldığını Biliyor muydunuz?

ekilebilir kitap

“Ekilebilir Kitap” Projesi Arjantin’de Hayata Geçirildi