Scooby-Doo’nun Yeni Animasyon Filmi Geliyor!

scooby doo ust

80’li yıllara damgasını vuran efsane çizgi film serilerinden biri olan Scooby-Doo’nun yepyeni animasyon filmi geliyor!

Scooby Doo’yu hiç izlemeyen var mı? Sevseniz de sevmeseniz de bir şekilde hafızalarda yer etmiş çizgi film serilerinden biridir Scooby-Doo. Özellikle 80’li yıllar jenerasyonu için özel bir yere sahiptir.

İşte Hanna-Barbara’nın yarattığı ve ilk olarak 1969 yılında yayınlanmaya başlayan bu efsane çizgi film serisi, 2000’li yıllarda çekilen 2 adet live-action filmden sonra şimdide animasyon film olarak tekrar beyazperdeye konuk olmaya hazırlanıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda daha önceki Scooby-Doo tv serilerinden tanıdığımız Emmy adayı animatör Tony Cervone bulunuyor. Senaryosu ise Matt Lieberman’a ait.

Yönetmen ismine bakarsak serinin bu kez emin ellerde olduğunu söyleyebiliriz. Tony Corvone, daha önce de birçok Scooby-Doo uyarlamasında çalışmış, bu işin usta isimlerinden.

Daha önce yarı animasyon şeklinde çekilen iki filmin gişe ve izleyici nezdinde çok fazla başarılı olamadığını düşünürsek, bu yeni animasyon filmi fikrinin nasıl bir karşılık bulacağı merak konusu tabi.

Öte yandan Warner Animation yetkilileri de bu kez Scooby’nin 60’lı ve 70’li yıllardaki orjinal serinin ruhuna uygun olacağını umduklarını belirtiyorlar.

Bakalım bu yeni uyarlama eskisi kadar başarılı olabilecek mi, bekleyip göreceğiz. Filmin 21 Eylül 2018’de gösterime girmesi planlanıyor.