Gambit Filminde Kadın Başrolüne Dair Hikaye Detayları ve En Güçlü Aktör Adayı Açıklandı

Lea-Seydoux

Geçtiğimiz günlerde filmde Gambit dışında göreceğimiz karakter detayları paylaşılmıştı. Şimdiyse kadın başrolün oyuncusu için güçlü  bir aday geldi: Lea Seydoux.

Blue Is The Warmest Color (Mavi En Sıcak Renktir) ve ekim ayında vizyona girecek yeni James Bond filmi Spectre‘da oynamış olan Lea Seydoux, Gambit‘te de önemli işler yapmaya aday.

Belladonna Boudreaux, ya da filmdeki genel kullanımıyla Bella, karakteri için oldukça güçlü bir aday olarak öne çıkıyor Seydoux. Remy LeBeau‘nın (Gambit) çocukluk aşkı olan Bella, daha sonra bir numaralı düşmanı oluyor.

Bella, babasından Suikastçılar Loncası‘nın liderliğini devraldığında Remy de Hırsızlar Loncası‘nın koltuğuna geçiyor (Bunları okurken X-Men çizgi dizisini izlemiş olanların “kutunuz sahte!” sözleri kulaklarında çınlıyor, değil mi?). Böylece çocukluk dönemi aşıklar yeni dönemin düşman komutanları oluveriyor.

Lea Seydoux bu rol için hayranların en büyük favorisi. Evet, bazı siteler Seydoux’u kesin olarak bu rolde ilan etmiş durumda ama, aslında tam bir kesinlik yok. Yine de kendisinin güçlü adaylığı yadsınamaz.

Bizler gelişmeler için beklemedeyiz. Bakalım neler öğreneceğiz.