Hannibal, Star Wars: Rogue One’dan Sonra Doctor Strange Kadrosuna da Mı Geliyor?

madsmikkelsen

Hannibal dizisinin akıbetinde halen olumlu bir gelişme yok, ancak Mads Mikkelsen bomba gibi filmlerle adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Star Wars: Rogue One kadrosuna girerek yüzleri güldüren Mikkelsen, Doctor Strange‘e de dahil olabileceği konusunda oldukça erken bir açıklamada bulundu! Dahası, Doctor Starange‘deki olası rolünün bir kötü adam olacağını da vurguladı. Düşündük de, çok yakışır yahu!

Açıklamalar bunlarla bitmiyor. Doctor Strange‘de kötü adamı oynama ihtimali olsa da (hangi karakter olduğu belirsiz), Rogue One‘da oynayacağı yine ismi belirsiz karakter içinse kötü adam olmayacağını belirtti.

Başarılı aktör, iki bomba gibi filmde, iki birbirinden farklı profili canlandıracak gibi duruyor. Henüz Doctor Strange için aktörün bu sözlerine bir doğrulama gelmedi. Ancak yine de bu kapalı kapılar ardında bir teklif yapılmadığına işaret değil.

Son olarak, eğer Mads Mikkelsen Doctor Strange kadrosuna katılırsa filmin alacağı forma dikkat çekmek istiyoruz. Şu filme bir bakın: Doctor Strange rolünde Benedict Cumberbatch, Ancient One rolünde Tilda Swinton, filmin kötü adamı Baron Mordo olarak Chiwetel Ejiofor… Bu yıldızlar geçidine bir de Mads Mikkelsen eklenirse neler olabileceğini bir hayal bile edemiyoruz!

Fiyuuu… Bu söylentiye dair açıklık acilen getirilmeli.