in ,

Jason Momoa, Kendisine Yapılan “Aquaman” Şakalarına Cevap Verdi

Jason Momoa, yaklaşan DC filminde canlandıracağı “Aquaman” karakteri üzerinden kendisine yapılan ‘balık’ şakalarına cevap verdi. Yıldız aktör, rolünün detayları hakkında konuştu.

Jason Momoa Aquaman Rolu
- Reklam -
- Reklam -

Jason Momoa, kendisine yapılan balık şakalarına cevap verdi ve farklı bir karakter canlandırma konusunda açıklamalarda bulundu. Aktörün sözlerine bakılacak olursa bizi oldukça farklı bir Aquaman bekliyor.

Batman v Superman: Dawn of Justice filminde Aquaman’i canlandıracak olan Jason Momoa’nın karaktere nasıl bir yorum getireceği uzun süredir merak konusu. Haliyle aktöre yapılan balık şakaları da kaçınılmaz oluyor.

Jason Momoa’ya geçen günlerde katıldığı Fan Expo etkinliğinde kendisine yapılan bu şakalar konusunda ne düşündüğü soruldu. Ünlü aktörse bunlara gülüp geçerken, insanların filmi izlemeden aceleci davranmamalarını istedi ve açıklamalarına şu şekilde devam etti:

- Reklam -

“Bu durum oldukça eğlenceli, insanlar bu karakterle ilgili bir sürü şaka yapıyorlar. Benim bu konuda söyleyeceğim şey ise sadece bekleyin. Birazcık daha bekleyin, filmi izledikten sonra şakalarınızı yaparsınız.”

 Jason Momoa - Aquaman Rol

Anlaşılan bizi gerçekten de “badass” bir Aquaman bekliyor. Momoa’nın sözlerine bakacak olursak pek dalga geçilecek bir karakter de olmayacak gibi. Eh görelim artık biz de şu balığı, aman Aquaman’i…

Jason Momoa, Renkli Bir Karakteri Canlandırmak Konusunda Heyecanlı

Öte yandan şimdiye kadar kendisini hep sert ve karanlık rollerde görmeye alıştığımız Momoa, bu kez oldukça renkli bir karakteri canlandırması konusunda ise şu açıklamalarda bulundu:

- Reklam -

“Ben bu karaktere birçok farklı renk getirdim. Belki siz şimdiye dek beni hep sert rollerde görmüş olabilirsiniz, fakat burada Drogo gibi kötü bir adamı oynamıyorum. Bu kez farklı renkler ve tatlar katmak istedim… genel olarak konuşmak gerekirse yeni, komplex karakterler yaratmayı deniyorum.”

Jason Momoa - Aquaman

En azından yayınlanan son fragmanda ucundan azıcık görseydik bu sıra dışı kahramanı! Neyse, biraz daha sabredelim. Ama bu filmi beklemekte her geçen gün biraz daha zorlaşmıyor mu sizce de?

Batman v Superman: Dawn of Justice filmi 25 Mart 2016’da, Aquaman ise 27 Temmuz 2018’de gösterime girecek.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünyalar Savaşı - İlk Çizimler

Dünyalar Savaşı’nın Muhteşem İlk İllüstrasyonları

Star Wars Filmleri

Star Wars Filmlerinin Şiirselliğine Tanık Olun!