Söylenti: Akira Filmi Uyarlamasına Christopher Nolan Dahil Olacak

akira-top

Birkaç ay önce Akira’nın da Hollywood’un ağlarına takıldığından ve film uyarlamasının yapılacağından bahsetmiştik. Şimdiyse Christopher Nolan’ın adı anılır oldu.

Akira’nın film uyarlaması için Warner Bros.’un yapımcı koltuğuna oturduğundan sizlere daha önce söz etmiştik. Şimdiyse filme dair bazı gelişmeler söz konusu.

İlk olarak, gelen bilgiler filmin bir üçleme olacağı yönünde. Tabii insan merak ediyor, Akira’nın kendisi tek başına bir anime filmiyken nasıl üçe bölecekler? (Ah Hollywood, ah…) Diğer bilgiyse Nolan’ın kadroya dahil olduğu.

Christopher Nolan, geçtiğimiz günlerde Warner Bros. ile yaptığı detayı belirsiz bir anlaşmayla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Buna göre, 21 Temmuz 2017’de yayınlanacak bir film için Nolan ile anlaşmaya varıldığı öğrenilmişti. Ancak bu filmin ne olduğu, adı ya da konusu tüm gizemini koruyordu. Şimdiyse ortaya atılan iddiaya göre, bu filmin Akira Üçlemesi’nin ta kendisi!

Evet, üçleme derken adeta parmaklarım kanıyor, boğazıma bir yumru oturuyor. Dileriz tüm anime severlerin korkuları boşa çıkar ve Warner Bros. Hollywood’un anime uyarlamalarıyla olan felaket bağlarını kopararak harika bir işe imza atar.

Yine de, her şeyin uyarlamasını görmeye başladığımız şu günlerde bazı eski ve güzel şeyler o halleriyle kalsa demeden edemiyorum. Siz ne dersiniz?