Batman v Superman’in Alfred’i Bilinenin Dışına Çıkacak

alfred-pennyworth-unbrilliant

Alfred’i oynayacak deneyimli oyuncu Jeremy Irons, herhalde bunu söylerken çizgi romanları hariç tutarak konuştu.

Jeremy Irons’ın tecrübeli ellerine emanet edilen ve Batman’in bu hayattaki en büyük desteği (ve uşağı) olan Alfred için ilginç bir açıklama geldi. Bizzat Irons tarafından yapılan açıklamaya göre, Batman v Superman filminde bizi oldukça farklı bir Alfred bekliyor.

Kendisinin sözleri şöyle:

Zack Snyder, yönetmen, tamamen farklı bir Alfred tasarlamak istiyor. Ben de öncekilerin yükünü taşımamam gerektiğini hissediyorum. Buna bir çeşit reenkarnasyon diyebilirsiniz. Kendi Alfred’imi tasarlıyormuş gibi hissediyorum. Yapması gereken her şeyi yapabilen bir adam.

“Yapması gereken her şeyi yapabilen” bir Alfred. Oldukça düşündürücü. Ancak farklı bir Alfred deyince bizim gönlümüzden geçen (eh, akıllar çizgi romanlara gidiyor) şu oluyor:

[stextbox id=”custom” caption=”Injuctice God Among Us İçin Spoiler Uyarısı” collapsing=”true”]

alfred_superman

Evet, işte karşınızda “yapması gereken her şeyi yapabilen bir Alfred.” Öyle ki, söz konusu ailesi yerine koyduğu Bruce ve diğerleri olunca karşısındaki kim olursa olsun ağzını burnunu kırabiliyor.

Dileriz Zack Snyder’ın pelerinsiz kahramanımıza getireceği yeni soluk bizlerde bu haberle birlikte yarattığı heyecanı fazlasıyla karşılar.