A-Takımı Ekranlara Dönüyor

a-team

80’li yılların unutulmaz televizyon dizisi A-Takımı (A-Team) 28 yıl aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yeni bir gün, yeni bir yeniden yapım haberi daha… Gün geçmiyor ki eski göz ağrılarımızdan (kelimenin tam anlamıyla) birinin yeniden çekildiğini öğrenmeyelim. Şimdi de sırada A-Takımı var. Evet, bir kez daha… Ama bu kez aslına daha uygun olarak, televizyon dizisi olarak çıkmaya hazırlanıyor karşımıza.

Deadliner’ın yaptığı özel bir habere göre 20th Century Fox şirketi A-Takımı’nın yeniden televizyona uyarlanması için düğmeye basmış. Ancak 2010’daki başarısız sinema uyarlamasından ağzı yanmış olacak ki bu sefer işi sıkı tutuyorlar.

Her şeyden önce projenin başında Fast & Furious filmlerinden tanıdığımız Chris Morgan var. Ona eşlik eden isimse Tawnia McKiernan (Grimm, Warehouse 13). McKiernan aynı zamanda dizinin fikir babası Stephen J. Cannell’ın kızı oluyor.

Yeni A-Takımı’nın tıpkı eskisi gibi komedi ve askiyonu başarılı bir şekilde harmanlaması planlanıyor. Hatta ana konusu bile aynı: başkalarına yardım ederek isimlerini temizlemeye çalışan, haksız yere ordudan atılmış bir komando grubu.

Ancak bu kez işin içinde ufak bir değişiklik olacak. Bildiğiniz üzere ilk A-Takımı Hannibal, Face, Murdock ve B.A. Barracus’ten oluşuyordu. Yeni A-Takımı ise sadece erkeklerden oluşmayacak ve ekibe kadın üyeler de dâhil olacak.

Bakalım Fox bu kez şeytanın bacağını kırabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.