X
    Kategoriler: Dergi/Fanzin

Gölge e-Dergi 9 Yaşında!

97. sayısını 1 Ekim’de yayınlayan harika e-dergi Gölge, 9. yaşına adım attı!

9 senedir aynı istikrarı göstererek her ayın 1’inde masaüstümüzde olmayı başaran, pek çok amatör yazara ve illüstratöre kapılarını bunca yıldır açan bir dergi o. Bünyesinde Sadık Yemni, Mehmet Kaan Sevinç ve Ahmet Yüksel gibi ustaları barındıran, onların önderliğinde ilerleyen (kendi deyimleriyle) bir “mecmua.

Kurgunun, sanatın ve yaratıcılığın her türüne kapılarını açan Gölge, bugüne dek hepimize çok şey kattı. Kimilerimizin öykülerine yer verip, bir de üzerine onlara özel illüstrasyonlarla süsledi. Yazma aşkıyla yanan herkese bir şans verdi, bünyesinde nice ismi yetiştirdi.

97. sayısıyla koskoca, yaşam ve yaratıcılık dolu 9 yılı deviren Gölge, o pek sevilen sayı 100’e de epey yaklaştı.

Son 2 aydır sitemiz Yöneticisi ve Genel Yayın Editörü Hazal Çamur’un da makale tadında ve kısa zamanda sevilen köşe yazılarıyla katkı sağladığı dergide, başka tanıdık isimler de var. Sitemize pek çok korku ve tarih temalı makaleler hazırlayan, “belgelerle konuşan” Tarihçi Mehmet Berk Yaltırık, derginin Yayın Kurulu’nda yer alıyor. Bize daha önce sinema kritikleriyle katkı sağlayan Melahat Yılmaz da aynı kurulda ona eşlik ediyor.

Köşe yazıları, korku köşesi, haberleri, film kritikleri, çizgi roman incelemeleri ve öyküleriyle yepyeni bir sayıyla “yine” karşımıza gelmeyi başardılar!

Başta derginin Genel Yayın Yönetmeni değerli Mehmet Kaan Sevinç ve Editör Ahmet Yüksel’e başarılarının devamını en içten dileklerimizle diliyoruz. Sonrasındaysa tüm yazar ve illüstratör dostlarının ilhamının bol olması için dua ediyoruz!

Hadi, şimdi gelin de 97. sayıyı hep birlikte okuyalım!

Nice yıllara Gölge e-Dergi. Bir 9 sene daha bizlerle ol.