Thor 3’ün Yönetmeni Belli Oldu!

thor-ust

Marvel Sinematik Evreni’nin üçüncü aşamasının en önemli filmlerinden biri olan Thor: Ragnarok’un yönetmen koltuğuna oturacak isim nihayet kesinleşti.

Thor: Ragnarok’un yönetmenliğini kimin yapacağı konusu uzun süredir belirsizliğini koruyordu. Bir süre ilk filmin de yönetmeni olan Kenneth Branagh ismi konuşulsa da, Marvel Cinematic Universe’ün sorumlusu Kevin Fiege bu söylentileri yalanlamıştı kısa sürede. Daha sonra Ruben Fleischer ve Rob Letterman gibi yönetmenlerin adı geçse de hiçbiri resmi olarak onaylanmamıştı.

Nihayet Marvel uzun süredir merak edilen ismi açıkladı ve filmin yönetmenlik yarışını kazanan isim Taika Waititi oldu. What We Do In the Shadows (Aylak Vampirler) adlı korku-komedi filmden ve ünlü Flight of the Conchords adlı televizyon dizisinden tanıdığımız Waititiherkes için sürpriz bir isim olmuş olabilir. Fakat şunu unutmamak gerekir ki, Marvel bu sıra dışı tercihi Russo Kardeşler (onların da geçmişi komedi ağırlıklıydı) ile Captain America: Winter Soldier’da da uygulamış ve en iyi filmlerinden birine imza atmıştı.

Taika Waititi

Yeni Zelanda kökenli Taika Waititiyi daha önce Green Lantern filminde Tom Kalmaku rolünde de izlemiştik. Yani süper kahraman evrenine çok da uzak sayılmaz hani. Bakalım üçüncü Thor filmine nasıl bir yorum getirecek, bekleyip göreceğiz.

Çekimleri kısa süre sonra başlayacak olan filmin başrollerinde yine Chris Hemsworth, Tom Hiddleston ve Jamie Alexander’ı izleyeceğimiz kesinleşti, fakat kadroya katılacak yeni isimler henüz açıklanmadı.

Thor: Ragnarok, 3 Kasım 2017’de gösterime girecek.