Transformers’a Dört Film Daha Geliyor

transformers ust

Daha fazla, çok daha fazla Transformers filmi izlemek ister miydiniz? Cevabınız evetse, o zaman müjdemizi isteriz. Transformers 567 ve 8 yolda!

Son Transformers filmlerinin gişede müthiş bir başarı elde etmesinden sonra, anlaşılan yapımcılar bu altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemiyor.

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda sizlere yeni Transformers filmlerinin çekileceği haberini vermiş ve Paramount Pictures’ın gelecek yapımlar için muazzam bir yazar kadrosu oluşturduğundan bahsetmiştik. Bu kadroda kimler yoktu ki; Robert Kirkman (The Walking Dead), Jeff Pinkner (Lost, Amazing Spider-man 2), Art Marcum ile Matt Holloway (Iron-Man) ve Zak Penn (Pacific Rim 2).

Şimdiye kadar sadece yönetmenliğini yine Michael Bay’in üstleneceği beşinci filmin 2017’de geleceğini biliyorduk; devam filmlerinin akıbeti henüz belli değildi. Ve beklenen resmi açıklama da çok geçmeden geldi. Hasbro Studious & Entertainment’ın başkanı Stephen J. Davis, geçtiğimiz günlerde katıldığı MIP Junior konferansında şu konuşmayı yaptı:

Yakın zamanda Hasbro, Paramount ve Michael Bay ile diğer ortaklardan yeni bir Transformers filmi geleceğini biliyorsunuz. Belki bazılarınız bundan haberdardır, bununla ilgili toplantıyı daha yeni bitirdik ve gerçekten de inanılmaz bir deneyimdi. Transformers serisinin önümüzdeki on yıl içerisindeki akıbetini belirlemek istiyorduk ve bunu başardığımızı söyleyebilirim. Akiva Goldsman önderliğinde 9 kişilik harika bir senarist ekibi de bu toplantılara katıldı ve serinin önümüzdeki 10 yıl içerisinde bize neler sunacağını belirlediler. Aynı şekilde televizyon ekranları ve dijital platformlar için de benzer toplantılar gerçekleştirildi. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki, Transformers 5, 6, 7 ve 8 yolda!

Bu açıklamaya bakılırsa önümüzdeki 10-15 yıl boyunca Transformers’a doyacağız anlaşılan. Yakın zamanda çıkacağı söylenen animasyon filmlerini de işin içine katarsak robot istilasına uğrayacağımızı da söyleyebiliriz hani. Serinin özellikle son filmi olan Age of Extinction’ın izleyici ve eleştirmenler tarafından yerden yere vurulması, öyle görünüyor ki yapımcılar için yeni filmleri getirmede bir engel değil. Hem niye olsun ki, onların düşündüğü tek şeyin ne olduğunu biliyorsunuz.

Eh, biz de şimdilik oluşturulan yeni yazar kadrosuna bir kez daha bakalım ve biraz olsun umutlanmakla yetinelim.