Ryan Reynolds’ın Gözünü, Büyük Bütçeli Diğer Kahraman Uyarlamaları Korkutmuyor

ryan reynolds ust

Üstelik Deadpool filminin +18 olacak olmasından da gurur duyuyor.

Deadpool 2016’da gösterime gireceği zaman, o yılın tek süper kahraman filmi olmayacak. Mesela, Batman v Superman gibi bir yüzyılın kapışması da önümüzdeki yıl beyaz perdede yaşanacak. Keza Suicide Squad da aynı yıl içinde gösterime girecek.

Deadpool bunların hepsine oranla daha düşük bir bütçeyle çekildi. Ancak Ryan Reynolds’ın gözünü ne bu büyük isimler korkutuyor, ne de Deadpool filmine dair herhangi bir şeyden pişman.

Bakın Total Film’e konuşan Reynolds neler diyor:

Filmin yapılmasında ne kadar etkili olduğuma dair pek çok söylenti oldu, ama bu tamamen doğru değil. Her günümü 20th Century Fox’a,”Bu filmi yapmalısınız,” diye e-mail atarak geçirmedim. Deneme çekimini gören hayranlar, ki kurum içinde çalışan stüdyo çalışanları dışında kimseye bir şey ifade etmeyen türdendi, bunu başardı. Onun gerçekleşmesine neden olan şey gerçekte bu. Ama en çok gurur duyduğum şey, bu filmi tam da yapılması gerektiği gibi mütevazı bir bütçeyle, +18 yaş sınırlı bir film olarak çekmemizdir.

Kendisine Deadpool ile aynı yıl çıkacak büyük süper kahraman yapımları sorulduğundaysa verdiği cevap oldukça hoşumuza gitti. Reynolds’ın cevabı Deadpool’un özünü kavramış birinin cevabına yakışır türden.

Bakın ne diyor:

Bence Deadpool’un en büyük süper gücü insanları bokunu çıkaracak kadar rahatsız etmesi. Hayal ediyorum da, bu gruplardan herhangi birinde büyük öfke kıvılcımlarını harekete geçirirdi.

Hadi üzme bizi Deadpool. Gel, beklentilerimizi boşa çıkarmadan beyaz perdeyi tüm o chimichangalarınla istila et. Heyecanla bekliyoruz.