Alice Through The Looking Glass Filminden İlk Fragman

Alice-Through-the-Looking-Glass-ust

Tim Burton, Alice Harikalar Diyarında evrenine yeni bir filmle geri dönüyor. Üstelik ilk filmdeki tüm kadro da yanında!

2010 yılında çekilen ve Johnny Depp’in Çılgın Şapkacı (Mad Hatter) rolüyle tüm gösteriyi çaldığı Alice Harikalar Diyarında için bir devam filmi çekildiğini daha önce sizlere duyurmuştuk hatırlarsanız. Şey, aslında tam olarak bir devam filmi denemez. Durum biraz karışık. Çünkü Alice Through The Looking Glass (Alice, Aynadan İçeri) ilk filmin hem devamını hem de öncesini konu alacak. Eh, işin içinde Alice ve Burton olunca daha azı beklenemezdi zaten…

Filmin konusu hakkında şu an için bilinen tek şey Alice’in bu kez Çılgın Şapkacı’nın da dâhil olduğu bir problemi çözmek için Harikalar Diyarı’na adım atacak olması ve yanlışları doğrulara çevirmek için zamanda bir yolculuğa çıkacağı. Harikalar Diyarı’nda zaman yolculuğu. Hmmm… Kulağa biraz çılgınca geliyor, değil mi? Zaten filmin sloganı da bu: “Biraz çılgınlığın tam zamanı…”

Johnny Depp (Çılgın Şapkacı), Mia Wasikowska (Alice), Helena Bonham Carter (Kupa Kraliçesi) ve Anne Hathaway (Beyaz Kraliçe) ilk filmdeki rollerini tekrar canlandırmak için kadrodalar. Ayrıca Beyaz Tavşan, Cheshire Kedisi, Tırtıl ve Humpty Dumpty gibi olmazsa olmaz karakterlerin de yine bizlerle buluşmaya hazırlandığını da belirtelim.

Tim Burton bu kez yönetmen değil, yapımcı koltuğunda oturuyor. Ama panik yok, filmin son hâli yine onun kendine has görsel imzasını taşıyacak. Filmi yönetecek isimse James Bobin (The Muppets, Muppets Most Wanted)

Alice Through The Looking Glass’ın 27 Mayıs’ta vizyona girmesi bekleniyor. Lafı fazla uzatmadan sizleri Disney’in yayınladığı 10 saniyelik teaser trailer ile baş başa bırakıyoruz.