Guardians of the Galaxy 2’de Gamora ve Nebula’nın Sorunlu Kardeşliğine Yakından Bakacağız

nebula-gamora-ust

Guardians of the Galaxy’nin ilk filminde sorunlu kardeşlik ilişkilerini gördüğümüz Gamora ve Nebula’ya dair şimdi daha çok şey öğreneceğiz.

Gamora artık resmen bir Guardians of the Galaxy ekibi üyesi olmuştu, ama kardeşi Nebula ne olacaktı? Gamora’nın Thanos’un evlatlık kızı olarak kader ortağı olan tek kişi olan Nebula ile olan ilişkisi malumunuz. Ancak her ikisi de ölümcül birer katil ve baskın kişiliklerken, ortak bir geçmişin de iki parçasıydı.

İkinci filmde Nebula’yı yeniden göreceğimiz artık kesin. Karakteri canlandıran Karen Gillan ise senaryo eline geldiğinde gördüklerine dair heyecanını şöyle paylaştı:

Onu ellerimin arasına aldım, çünkü e-mail olarak atmak yerine elden teslim etmişlerdi ve bu harikaydı. Çok heyecanlıydım. Böylece merdivenlerden yukarı koştum, Awesome Mixtape 2 soundtrack’ini çalmaya başladım ve içine daldım. Gerçekten çok iyi.

Awesome Mixtape 2 diyerek bizi bizden aldın sevgili Karen Gillan. Ama açıklamaları bununla da kalmadı ve senaryoda onu heyecanlandıran kısım olan Gamora-Nebula ilişkisine de değindi.

Sanırım heyecan duyduğum şey, Gamora ve Nebula arasındaki kardeşliğin detaylarına inmek. Bence buna dair biraz daha fazla şey göreceğiz ve bu kez biraz daha detaylı olacak.

Pek çok kişi ilk filmde bir hayli eğlenmişti. Bakalım galaksinin uyumsuz koruyucuları ikinci filmde yükselen beklentilerimizi ne kadar karşılayabilecek? Şimdilik önümüzde 28 Nisan 2017’ye kadar bekleyeceğimiz uzun bir süreç var.