Deadpool ve Seks Kültürünü Tiye Almak

deadpool-ust

Deadpool’un filme dair yayınlanan neredeyse her görselde normalde kadın mankenlerde görmeye alıştığımız pozları vermesinin bir nedeni var.

Son afişiyle yine takipçilerini güldüren Ryan Reynolds, dünden bugüne pek çok poz verdi. İlk olarak kostümünü gösterdiği Twitter duyurusunda sereserpe bir şömine önüne uzanmıştı. Geçtiğimiz günlerdeyse sosyal medyada paylaştığımız, Şükran Günü için bir ziyafet masasının üstünde verdiği poz ve o müstehcen iması vardı. Şimdiyse poposuyla ilgili bir afişle karşımıza çıktı.

Fark ettiniz mi, Ryan Reynolds’ın Deadpool’u seks kültürünü tiye alıyor. Pek çok pozunda onu kadın mankenlerde görmeye alıştığımız şekillerde görüyoruz yahu. “Seks satar” değil mi? Her teknoloji ya da araba dergisinde görülmeye alışılan, ama konu araba ve teknolojiyken neden orada oldukları sorgulanmayan kadın mankenler… Deadpool da bununla sessizce alay ediyor!

Çenesi bir an olsun durmayan, pek çok popüler kültür öğesine tepki olarak kullanılan Deadpool’dan daha ne bekleyebilirdik ki? Ona da bu yakışır.

Ayrıca pembe sırt çantan çok tatlı olmuş!

deadpool