Güncelleme: Suicide Squad Fragmanı Yayınlandı

suicide squad ust

Güncelleme (20.01.2016): Suicide Squad için ilk resmi fragman yayınlandı!

Suicide Sqaud filminin uzun zamandır beklenen ilk resmi ve de uzun soluklu fragmanı yayınlandı. Harley Quinn ve Deadshot’ı ağırlıklı olarak izlediğimiz fragmanda (kendisini haberimizin sonunda bulabilirsiniz) diğer karakterlere dair kısa kesitler de görüyoruz. Jared Leto’nun Joker’ine dikkat!

Orijinal Haber (13.11.2015): Suicide Squad +13 Yaş Sınırına Sahip Olacak (Maalesef)

Şaşırmadık ama üzüldük.

Deadpool’un +18 olma cesaretini Suicide Squad’da göremeyeceğiz gibi görünüyor. Tüm bu manyaklar topluluğunu +18 bir film paklardı, ama karar +13 yönünde oldu.

Filmin +18 olarak çekilmesi gerektiğini savunan prodüktör Charles Roven ise filmin “+13 yaş kısıtında olup, o kısıtın en ucunda” yer alabileceğine dair imalarda bulundu. Yani adı +13 olsa da, ucundan kıyısından onun ötesine geçeceği mesajını verdi. (Yine de +13 olarak kalıyor ama?) Öte yandan bu seçimde bulunmalarının nedenini DC Cinematic Universe’teki diğer filmlerle bir uyum içinde olabilmeleri olarak açıkladı.

Peki ya Jared Leto’nun Joker’i? Bu konuda hala Leto’nun bir kült olacağını ve tıpkı Jack Nicholson’ın Jokeri, Heath Ledger’ın Jokeri gibi bir Leto’nun Jokeri efsanesi doğacağında ısrarcılar. Hatta söylediğine göre Leto’nun sette “Mr. J” olarak çağrılması yönünde bir talebi de var. Bilirsiniz, Harley ona hep “Mr. J” der.

Öte yandan, Leto kendini özellikle gruptan izole tutarak rolüne iyice konsantre olmaya çalışıyormuş. Roven’a göre onun bu seçimi ekibin bağlarını da güçlendiriyor ve Leto’nun Joker ile olan bütünleşmesini derinleştiriyor.

Bekleyip göreceğiz. Yine Jared Leto ve Joker’i ne kadar harika oynayacağına dair beklenti yükselten sözler geldi. İzlemeden emin olmak mümkün değil, ama Leto’nun bunun içi gerçekten çabaladığını söylemek mümkün.