Warcraft Movie’den Harika Bir Uluslararası Fragman

warcraft-movie-ust

Blizzard’ın ünlü oyun serisi Warcraft için çekilen filmin Japonya fragmanı şimdiye dek gördüklerimizin arasında en iyisi.

Warcraft filmini tek bir cümleyle tanımla deseler dünyanın dört bir yanındaki oyuncular “sonsuz bir bekleyiş” derler herhâlde. Ne de olsa tam 10 yıldır geliştirilme aşamasından kendisi…

İlk kez 2006 yılında resmen duyurulan proje o günden bu yana pek çok aşamadan geçti. Yönetmenler değişti, senaryo değişti, konu alacağı dönem değişti… ve bir türlü gelmek bilmedi. İnsanlar sonunda filmin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğine yavaş yavaş inandırmaya başladı kendini… Ta ki 2014’e, filmden ilk görüntüler gelmeye başlayana kadar.

Çekimleri 6 ay süren film bugün “hâlâ” CGI ile geliştirilme aşamasında, ama mutlu sona çok az kaldı. Çünkü her şey yolunda gittiği takdirde 10 Haziran’da hep birlikte Azeroth’a ayak basmış, istila güçlerine karşı ork ve insan olarak omuz omza çarpışıyor olacağız.

Şimdiye dek filmle ilgili birkaç resmi fragman yayınlandı. Hepsi de etkileyici olsa da biz en çok Japonya için yayınlanan ikinci videoyu beğendik. Hele o sonundaki “Workrafto!” demesi apayrı bir tat. Kendisini ve daha önceden yayınlanan fragmanları hemen aşağıdan izleyip kıyaslayabilirsiniz.

Son olarak, Filmin müziklerinin Game Of Thrones’un ünlü jeneriğini besteleyen Ramin Djawadi’ye emanet edildiğini hatırlatalım.

Warcraft Movie – International Trailer #2 (Japan)

Warcraft Movie – Official Trailer #1

Warcraft Movie – Official Trailer #2