Vikings’in Yıldız İsmi Kara Kule’de

katheryn-winnick-ust

Vikings dizisinden tanıdığımız Katheryn Winnick, Stephen King’in Kara Kule serisinden uyarlanan filmin kadrosuna katıldı!

Ülkemizde ilgiyle takip edilen Vikings dizisinin sevilen karakteri Lagertha’yı da canlandıran Katheryn Winnick’in Kara Kule kadrosuna katıldığı resmen duyuruldu.

Kanadalı aktris böylece hâlihazırda Randall Flagg’ı canlandıracak Matthew McConaughey, silahşorumuz Roland’a hayat verecek Idris Elba ve Ka-Tet’imizin en genç lakin belki de en bilge üyesi Jake karakterini oynayacak Tom Taylor’ın bulunduğu ekipteki yerini almış oldu.

Diğer yandan Winnick’in hangi rolü üstleneceği halen belirsizliğini korumakta. Yine de filmin kadrosunda bu denli yetenekli oyuncuları görmek film hakkındaki umutlarımızı yeşillendirmiyor değil!

Stephen King geçtiğimiz ay bu konuyla alakalı olarak şu sözleri sarf etmişti:

Fantazya sinemada pek çok kez denendi. Bazen iyi, Açlık Oyunları ve Harry Potter gibi kitap serileri üzerine kurulu olduklarında ise çok iyi sonuçlar verebiliyorlar. Bazense olmuyor. Şunu hatırlatmam gerekir: Idris Elba ve Matthew McConaughey gibi iki muhteşem aktöre sahibiz. Mükemmel bir yapım ekibimiz ve Akiva Goldsman gibi bir senaryo yazarımız var. Ekibimiz yerli yerinde. En iyisi olacağını ümit ediyoruz.

Her geçen gün elimize ulaşan bilgilerle kendisinden beklentilerimizin  daha da yükseldiği Kara Kule filminin yönetmenliğini Nikolaj Arcel’in üstlenecek. Filmi 17 Şubat 2017 gününden itibaren sinemalarda izleyebileceğiz!