in

Hayalet Avcıları Eleştirilere Doğaçlama Bir Sahneyle Cevap Verecek

Yeni Hayalet Avcıları filmi oyuncuları, kendilerini uzun süredir ağır bir biçimde eleştirenlere cevaplarını gelecek hafta vizyona girecek olan filmde doğaçlama olarak değiştirdikleri bir sahneyle verecekler.

hayalet avcilari 3
- Reklam -
- Reklam -

Tamamı kadın oyunculardan oluşan kadrosuyla Sony’nin yeni Hayalet Avcıları filmi duyurulduğu günden beri pek çok ağır eleştirinin odak noktası oldu. Kimileri kadınlardan oluşan oyuncu kadrosunu beğenmedi, kimileri bu efsane serinin yeniden arşivlerden çıkarılıp uyarlanmasını istemedi, kimileri de projenin adını duymaktan bile rahatsız oldu. Bütün bu nefret söylemi furyasından en çok etkilenenler de doğal olarak oyuncular ve filmin yönetmeniydi. 11 Temmuz‘da yani çok kısa bir süre sonra beyaz perdede boy gösterecek olan filmin oyuncuları ise kendilerini eleştirenlere bir son dakika golü atarak zaten senaryoda bulunan bir sahneyi, eleştirilere cevap vermek için doğaçlama bir şekilde yeniden yorumladılar.

Dikkat bu noktadan sonrası filmle ilgili SPOILER içermektedir!

Yahoo Uk‘de belirtildiği üzere film senaryosunda Hayalet Avcıları’nın, hayalet peşinde koştukları bir maceralarının kaydını Youtube’a yükledikleri bir sahne yer alıyor. Tabii Youtube’da sürekli karşılaştığımız o nefret içerikli ve korkunç yorumların onların yüklediği videonun altında belirmesi de pek uzun sürmüyor. Bu yorumlardan birkaçını okuyan ekip üyeleri ise çözümü alaycı bir şekilde tepkilerini ortaya koymakta buluyorlar.

Senaryoda zaten yer alan bu sahne çekilirken, filmin ve kendilerinin aldığı onlarca eleştiriyi hatırlayan oyuncular da oldukça yaratıcı bir biçimde, kişisel tepkilerini ortaya koymak için sahneyi  yeniden yorumlamışlar.

- Reklam -

Filmde Abby Yates karakterini canlandıran ve daha önce kendilerini eleştirenlere “gidip biraz arkadaş edinmelerini” söyleyen Melissa McCarthyBu sahne senaryoya eklenmişti. O gün yaptığımız şey bunu hafifçe değiştirmekti,” diyor.

- Reklam -

Eleştirilerini sakınmayan seyircilere verdikleri bu zekice cevabın arkasında duran film ekibinin başarıya ulaşıp ulaşmayacağını önümüzdeki hafta göreceğiz.

Beyza Taşdelen

1996 yılının Ekim ayında İstanbul’da doğdum. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde başladığım eğitim hayatımı Galatasaray üniversitesi Karşılaştırmalı Dilbilim bölümünde sürdürmekteyim. Fantastikle Harry Potter sayesinde tanışıp, okuma sevgisi kazanmış çocuklardanım. Aktif olarak Kayıp Rıhtım’da yer almaya ve irili ufaklı yazılar yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

supra taner guler

Yerli Bilimkurgu “Supra: Bir Parçacık Sonsuzluk” Raflarda

Brian K. Vaughan Söyleşi - Saga - Y: Son Erkek

Ela Gözlerin Ardında: Saga’nın Yazarı Brian K. Vaughan’la Söyleşi