Kayıt Ol

Yeni Yıl Çizgi Roman Hediyesi Yarışması Başladıııı!

Çevrimdışı croplatform

• **
  • 177
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
    • Çizgi Roman Okurları Platformu (ÇROP)
Çizgi Roman hediye et, ÇİZGİ ROMAN KAZAN! yarışmamıza katılmak çok kolay:

Kurallar

1- Uzun zamandır çizgi roman okumamış birini bul (baba, anne, amca, komşu, bakkal, v.s.)

2 - Ona çizgi roman hediye et.

3 - Bu Hediye etme anının fotoğrafını çek

4 - Hediye alan okuduktan sonra bir-cümleyle düşüncelerini ifade etsin (sevdim, sevmedim çünkü, çok şey kaçırmışım, allah korumuş iyi de okumamışım hiç :) )

5 - Fotoğraf ve yorumunu bize gönderin: croplatform@gmail.com

6 - Marmara Çizgi, Flaneur, Gerekli Şeyler, Çizgi düşler, Arkabahçe Yayıncılık'tan hediyeni kazan.

7 - Son başvuru tarihi 25 Aralık 2012

Not - İlk 5 seçilecektir, çok hediye edin, çok fotoğraf çekilin, çok yorum ekleyin, kazanma şansınızı arttırın.

Proje - Marmara Çizgi editörü İlke Keskin'e aittir.
Çizgi Roman Okurları Platformu (ÇROP) http://cizgiromanokurlariplatformu.blogspot.com/

Çevrimdışı croplatform

• **
  • 177
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Yıl Çizgi Roman Hediyesi Yarışması Başladıııı!
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2012, 20:02:49 »
:) Zaman geçiyor diye hatırlatmak istedim:

Yarışmada son 10 gün! Çizgi roman hediye ederken fotoğraf çekiliyor, bir yorum ekliyor, croplatform@gmail.com adresine gönderiyorsunuz ve 5 yayınevinden çizgi roman kazanıyorsunuz!
Çizgi Roman Okurları Platformu (ÇROP) http://cizgiromanokurlariplatformu.blogspot.com/

Çevrimdışı Nightmare

• 627
  • Rom: 8
    • Profili Görüntüle
    • Saklı Günlükler
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2013, 16:22:55 »
yalnız hediye edilen bir şeyin fotoğrafını çekmek olmaz bana çok saçma geldi bu uygulama

Çevrimdışı croplatform

• **
  • 177
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2013, 16:26:37 »
:) 5 yayınevinden 10 ayrı çizgi roman kazandı katılan arkadaşlar. Ve kazandıkları çizgi romanların hiçbiri fotoğraftaki olmayacak. Gibrat, Nash, Kull, Brendon'lar gitmiş mesela... 

Çevrimdışı LegalMc

• 1215
  • Rom: 33
  • Unimpressed was his default state.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2013, 16:57:04 »
yalnız hediye edilen bir şeyin fotoğrafını çekmek olmaz bana çok saçma geldi bu uygulama

Evrensel ahlak yasalarının geldiği son nokta.
Yaşasın!
Ne kadar da ideolojik yaklaşıyoruz birbirimize.

Çevrimdışı Nightmare

• 627
    • Profili Görüntüle
    • Saklı Günlükler
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2013, 17:37:57 »
Bahsettiğim şey o deil birine hediye vermek istersen gizli bir şekilde yapmalısın bunu.Ödül için birine yardım edilcekse hiç yardım etme daha iyi

Çevrimdışı Ryld Argith

• 879
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2013, 18:52:11 »
İkidir mesajlarınıza cevap niteliğinde mesaj yazıyorum size bir gıcığım olduğu gibi bir fikre kapılmayın ama açıklık getirmek istedim.

Öncelikle bu hediye vermedeki amaç 'Haydi arkadaşlar kitap alamayan insanlara kitap verin!'den ziyade ülkemizde romandan çok daha az saygı (ki kitap da herkesçe değeri bilinen bir nesne değil.) gören çizgi roman okumayı yaygınlaştırmak. Amaç çizgi romanı sevdirmek üzerine bir şeyler yapmak :)
"Ben neysem oyum Regene. Sen nasıl ışığın bir parçasıysan, ben de karanlığın bir parçasıyım. Bence biri diğerinden daha iyi veya daha kötü değil"
Kara Dalamar

Çevrimdışı Nightmare

• 627
    • Profili Görüntüle
    • Saklı Günlükler
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2013, 18:57:40 »
Haklısın ama hediyeyi verip birde verirkenki fotoğrafı çekmek sadece karşındaki kişiyi küçük düşürür.Amaç iyi ama yapılma şekli kötü