hmmmz oldukça özgün bir eser yazdığını söylüyorsun bende kısmen okudum ama daha sonra senin hakkında yağılan yorumları okudum. zaten konuya girmemedeki asıl amaç senin hakkında yapılan yorumları okumaktı. hani söylemişsinya bir stres topu buldunuz saldırın... işte sen günah keçisi seçildin ve herkes sana saldırmaktan zevk alıyor di mi?
sanırım benzer durumlarla bir çok benzer platformda karşılaşmışsın. çünkü forumun gidişatından dolayı 5 kişinin banlanmasından ziyade sadece senin banlanmanın daha hayırlı olacağını tahmin ediyorsun yada daha önce benzer deneyimler yaşadın.
bu sırada "sizin kafanız güzel" terimini insanları kötülemek için kullandın ise gerçekten üzlürüm çünkü beni burada sadece bir kişi tanıyor ve o da benim kafamın güzelliği ne kadar övündüğümü bilir. alkolle ilgili bir konuya "sanılanın aksine hiç ayık gezmedim" diye mesaj atmıştım. yani 7 / 24 sürekli kırmızı bir suratla gezebilen birisiyim ve bundan mutluluk duyuyorum. herkes kendi çabalarıyla kendilerine göre eserler yaratır. hepsinin uslübü farklıdır. senin uslubünde diğer deneme yazarlarından daha farklıydı bunu kabul ediyorum. ama sırf bu şekilde düşünerek "bu en özgün eser" diyemezsin. özgünlük seninde ve diğer kullanıcıların anlayacağı gibi göreceli bir kavramdır.
tolkien i herkes seviyor diye yanlış bir düşünceye kapılman beni şaşırttı. şahsım adına konuşmama gerekirse ben bir tolkien hayranı değilim. hatta gandalf büyü yapabildiği halde neden savaşlarda saruman gibi kendini ön plana atmadı ve büyü yapmadı sadece kılıç salladı diye isyanım bile vardı ve bu platformdaki arkadaşlar olayı maia olarak değerlendirip bir inanç durumuna getirip açıkladır. oyna o gün tek söylemek istediğim sen koskoca gandalf'sın ve insanların az da olsa senden bir beklentisi oluyor değil mi... minas tirith kuşatmasında yap bir büyü okadar orc'un bir bölümü yatır yere, bol bol ko oynayan birisi olarak çek bir nova yatsın herkes yere diyesi geliyordu insanın

neyse ben bilimkurgu ve lovecraft'ın hayranıyımdır. ama arada fantastik kurgu okuyorum. zaten senin "bıktım orc'lardan" yada ona benzeyen konua yazdığım cevapta sana daha alternatif dünyalar örnekledim. inanmayabilirsin ama ven dragonlance denilen evrene sırf ravenloft'ta dragonlance'den getirilen lord soth karakterini merak ettiğim için başladım ve hala okumaya devam ediyorum.
senin diğer insanlardan farklı olduğun her halinden belli oluyor, mesela kullandığın rumuz, sana özgü bir şey olmalı 44907 büyük ihtimalle il plaka, doğum tarihi yada tuttuğun takımım kuruluş yılı, okul numaran gibi bir kombinasyon sonucu üretilmiştir. ve büyük bir anime hayranısın değil mi : 9 peki manga okuyor musun? mesela ben claymore animesini hiç beğenmemiştim. çünkü anime serisi bittiğin de aklımda bir sürü cevapsız soru vardı. sonuç olarak mangasını okuyarak beklentilerimi karşıladım. bana göre elfen lied denilen seri izleyebileceğiniz en berbat seridir ama bir çok kişi tam tersini düşünür. bana göre twillight serisi -ki bu sitede bir çok kişi sever- harry potter gibi basit kurgulanmış bir serinin boşluğunu yaşayan insanların bu açığı kapatmak adına tutundukları bir daldır ve hoşuma gitmemektedir.
rp sistemleri sana göre yeteri kadar özgür bir sistem olmayabilir ama senin gerçekten bir masaüstü roleplay tecrüben olmadığını düşündüğümden dolayı böyle fikre kapıldığımı belirtmek isterim. player's handbook, dungeonmaster's guide, monsters manuel'i okuduğunda düşüncelerinin değişebileceğine inanıyorum. sanırım 90 doğumlusun daha tecrübe etmen gereken o kadar çok şey olduğuna inanıyorum ki, sırf bu yüzden ve bazı yanlış bilgilendirmelerden dolayı böyle düşündüğüne inanıyorum.
senin hikayeni bir arlion anladı ve diğerleri anlamadı ama o da burada sana destek vermediği için şimdi satışçı olarak yaftalandı değil mi? kendi davranışların sonucunda aldığın tepkiler için başkalarını suçlayamazsın.
yeri gelmişken söyledin ya; ukalayım, kibirliyim hatta görebileceğin en narsist insanım ama bunun için geçerli sebeplerim olduğuna dair sen dahil bir çok kişiyi temin edebilirim. üniversite okuyorum -ki çok uzun zamandır okuyorum- ve dindar birisi değilim ama evrimci de değilim. avrupaya hiç bir zaman özenmedim ama örnek alınması gereken taraflarının olduğu gerçeğini de hiç bir zaman inkar etmedim. beynim o kadar kolay yıkanabiliyor ki görsen gerçekten şaşırıdın...
düzenleme:
admin değilim ama olsan senin atmazdım