H E D E F Joe Craig
Jimmy, hurda yığınının içinde çırpınıyordu, ama hurdalar, büyük bir kuvvetle çalkalanıyordu. Öğütücü Jimmy'yi borunun içine doğru çekiyordu. Jimmy, çaresizlik içinde, Kurtulabilecek miyim? diye düşündü. Beynini kemiren pek çok düşünce vardı, ama onu en çok korkutan kendi gücünün bile bu yok edici makineden kurtulabilmek için yeterli olmayacağıydı.
Jimmy Coates Özel Operasyon birimi NJ-7'den kaçmaktadır. Saklanabileceği bir yer, NJ-7'nin onu ortadan kaldırmak için yapmayacağı şey yoktur. Jimmy'nin olağanüstü yeteneklerinin sınırları test edilecektir.
Dünyanın en etkili silahı tıpkı sizin gibi biriyse hayatta kalmayı nasıl başarırdınız?
Not: Bu kitabı daha okuyamadığım için kişisel görüş bildireniyorum.Ama en kısa zamanda okuyup kişisel görüşlerimi de katacağım.
K A Ç I Ş "Beni neden istiyorsunuz?" diye sordu Jimmy.Uzun boylu adam,"Sen neden kaçıyorsun?" diye karşılık verdi hemen.
"Kim olduğunuzu bilmiyorum." dedi Jimmy.
"Kim olduğunu bilmiyorsun." % 62 HEYECAN
% 38 GİZEM
% 100 MACERA
Jimmy'yi şehrin bir ucundan diğer ucuna kovalayan bu esrarengiz adamlar kim?
Neden onun peşindeler?
Annesinin ve babasının Jimmy'den sakladıkları nedir? Jimmy kime güvenebilir?
...Ve nasıl oluyor da aniden bu insanüstü hareketleri yapma yeteneği kazanıyor?
Jimmy Coates'un bir sırrı var ; kendisinin bile bilmediği bir sır.
Ve bu sır her ne ise, artık bir ölüm kalım meselesi...
...tam anlamıyla kusursuz bir macera.Biraz Bond, biraz Matrix ve hiç okumadığınız pek çok şeyden biraz var.Biri bunun filmini çeksin!
Flipside Sürprizlerle dolu, sürükleyici bir gerilim.
Funday Times Joe Craig'in, yeni nesil erkek çocuklarını kitaplara bağlayan alaycı bir tarzı var.Bu da başlı başına bir süper kahraman işi!
The TimesKişisel Görüşlerim:
The Times'ın yorumunda da olduğu gibi Joe Craig'in tarzı kitaba ayrı bir güzellik katmış.Bazı yerlerde kendisinin de genç olmasının verdiği avantajla gençlerin nasıl düşüneceğini biliyor,yazarken de buna göre yazmış.Kafasında çok güzel karakterler yaratmış.Karakterler okuyucuyu seriye bağlıyor.Bir süre sonra bir sonra ki sayfayı merak etmeye başlıyosunuz.Hatta o sayfayı atlayıp bir daha ki sayfayı okumak bile istiyorsunuz (Bana oldu şahsen

).
Yani Joe Craig daha 26 yaşında olmasına rağmen kitleleri ayağa kaldırabilecek bir seri yapmış.Ayakta alkışlanacak bir durum bana göre.