Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - TurkceBKF

Sayfa: [1]
1
Yüzüklerin Efendisi / Yüzüklerin Efendisi Soy ağacı
« : 17 Ekim 2012, 11:02:41 »
LotrProject'in soy ağacı ve zaman çizelgesi çalışmasını kısaca inceledim. İlginizi çekebilir: http://turkcebkf.wordpress.com/2012/10/17/yuzuklerin-efendisi-soy-agaci/

2
Güncel / Yeni sosyal ağ Pinterest
« : 22 Şubat 2012, 17:56:06 »
http://pinterest.com

Davetiye isteyenler buraya yazar ya da bana mesaj atarsa gönderirim.

3
FRP Genel / One Ring Rpg incelemesi
« : 23 Kasım 2011, 12:16:01 »
Hobbit'den sonra Yüzüklerin Efendisinden önce bir FRP oynamak isterseniz ayrıntılı incelemenin ilk bölümünü bugün sitede yayınladık.
http://turkcebkf.wordpress.com/2011/11/23/hobbitten-hemen-sonra-yuzuklerin-efendisinden-biraz-once-1/

4
Sitenin Genel Yayın Editörü ve Kurucusu Hakan TUNÇ'un yazısı TürkçeBKF'de.

Yazı için teşekkürler Hakan.

http://turkcebkf.wordpress.com/2011/09/30/populerlik-ve-fantastik/

Aranızda konuk yazar olarak fikirlerini paylaşmak isteyenler varsa, bana mesaj atmanız yeterli.

5
Oyunlar / Portal bedava olmuş
« : 16 Eylül 2011, 15:46:25 »
İkincisi çıkan eğlenceli oyun Portal'ı Steam'den bedava indirebilirsiniz. Ne kadar sürer bilmiyorum acele edin.
http://t.co/0mV37kvk
Portal'la ilgili bir kısa film de burada: http://t.co/XlegK2xz
Neden böyle oldu bağlantılar derseniz, twitterdaki mesajımdan yapıştırdım. Kusura bakmayın. O da burada: http://twitter.com/#!/kisalar/status/114679148265476098

6
Merhabalar,

HititGüneşi ekibi benim Türkiye'de geçen Büyücü Korhan serisinden ilk öykü olan Cin Büyüsü'nü sesli öykü olarak yayınladı. Bedava indirip dinlemek isterseniz: http://hititgunesi.blogspot.com/2011/07/hitit-gunesi-oykuleri-3-gokce-mehmet.html

/Reklam

7
Tartışma Platformu / Kitaplar ne işe yarar diyenlere
« : 08 Haziran 2011, 17:01:20 »
Geçenlerde TurkceBKF'de bilim kurgu ve fantastik kitapların hayat kurtardığından bahsetmiştim. Bugün nette gördüğüm bu resmin altındaki yazıyı Türkçe'leştirip TurkceBKF'de ve twitter'da paylaştım. Sizin de ilginizi çeker diye buraya koyuyorum.

Bir gün bir arkadaşınız, okulda öğretmeniniz ya da akrabanız "Bu kitaplarda ne buluyorsun" derse gösterirsiniz.


Orjinali: http://turkcebkf.wordpress.com/2011/06/08/kitaplar-ne-ise-yarar-diyenlere/

8
Merhabalar,

Twitter'daki bilim kurgu ve fantastik severlerin fikirlerini paylaşacakları bir sohbet yapalım diyorum. Twitter'ın kamuya açık olmasının yardımıyla daha çok insana ulaşabilir diye düşündüm. Çarşamba günü duyurularını yapmaya başlayacağım. Twitter'da @kisalar 'ı takip ederseniz daha çok bilgi edinebilirsiniz.

http://twitter.com/kisalar

Görüşmek üzre

9
Günce için haftaya bir yazı hazırladım. Yazıp bitirdim ama sizlerin de fikrini merak ediyorum. Zombili filmleri kitapları beğenir misiniz? Hoşunuza giden nedir? Genel bir kanı oluşursa onu da yazıya eklemeyi düşünüyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

10
Genel Kültür / Fark etmediniz ama 20sinde Skynet doğdu
« : 21 Nisan 2011, 17:07:27 »
Dün 20 Nisan 2011′de hepimizin sonunu getirecek yapay zeka Skynet doğdu. Terminator: The Sarah Connor Chronicles‘da 20′sinde Skynet’in bilinç kazanacağını söylemişlerdi. Eğer bilmediğimiz bir yerlerde bu gerçekleştiyse geçmiş olsun, bir kaç gün içinde robot kıyameti geliyor. :)

11
Rol Yapma Oyunları alarak Haiti ve Pakistandan sonra Yeni Zelanda Depremine yardım edebilirsiniz. DriveThruRPG sitesi üzerinden Yeni Zelanda için özel çıkartılmış bu toplamayı aldığınızda 338USD’lık seti 20USD’a alıyorsunuz ve bütün para Yeni Zelanda'ya gidiyor. Ayraçtan sonra eserlerin tam listesi ve İngilizce açıklamaları var. Sadece Indie kitaplar da değil listedekiler. Supernatural dizisinin oyun kitabından, CthulhuTech'e, DnD 4th edition kitaplarından, Pathfinder kitaplarına, White Wolf'un Scion'undan Mecha RPG'ye, bilim kurgu, fantastik, korku her türde eser var.

Bu oldukça güzel ve ilginç kitapları kaçırmayın. Hem yardım hem de kitap istiyorsanız acele edin 28 Şubata kadar zamanınız var.

Tam liste

12
Radyo Kulesi / Radyoda çalanlar üzerine
« : 22 Şubat 2011, 18:41:34 »
Bu akşam dinledim, sonuna geldim. Bir şey aklıma takıldı, müzikleri nereden seçiyorsunuz?
http://www.jamendo.com/en/ 'dan seçerseniz, hem creative commons lisanslıları kullanmış olur ileride başınıza iş açılmaz, hem de yeni grupları desteklemiş olursunuz.

13
Rus paleontolojist Kirill Yuryevich Eskov, Yüzüklerin Efendisini okuduğunda coğrafyayla ilgili aklına takılanlar oldu. Bunun üzerine incelmeye başlayan Eskov 1999 yılında savaşı kaybedenlerin gözünden anlattığı The Last Ringbearer’ı yazdı. 139.000 kelimelik bu koca kitapta Gandalf’ın doğaya aykırı olduğunu düşündüğü için bilimi ve teknolojiyi yok etme çabası anlatılıyor.

Devamını güncede okuyabilirsiniz. Aynı yazıyı buraya yazıp kalabalık yapmak istemedim.http://wp.me/pKuOY-pE

Ne dersiniz, sizin de gözünüze çarpan terslikler yok muydu? Ya kaybedenler canavar değillerse, ya Gandalf kötüyse.
http://bit.ly/TurkceBKF

14
Rol yapma oyunları incelememizin şerefine bu ay sizlere basılı kitabı 30$ PDF’i 15USD’lık Wu Xing Ninja Crusade kitabının PDF’ini hediye ediyoruz. Kitap imparatorun ihanet ettiği ninjaların ondan intikam almak için çıktıkları seferi anlatıyor. Herhangi bir sistem için kullanılabilecek bu kurguyer (setting) kitabı oyunlarına ninja eklemek isteyenler için bulunmaz nimet.
Aynı zamanda
Wu Xing: The Ninja Crusade

The Echoes of Heaven Bestiary/The Tainted Tears (OGL Version)

Weird War II Player’s Guide

The Floating Vagabond BarFly Bundle

USHER Dossiers (ICONS)
Kitaplarına da %20 indirim kuponunu sitede bulabilirsiniz.
Yarışmanın ayrıntısı ve bilgiler için http://wp.me/pKuOY-oQ
http://turkcebkf.wordpress.com/

Sayfa: [1]