Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - VarteuX

Sayfa: [1]
1
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: Yüzüklerin Efendisi
« : 30 Haziran 2012, 20:44:05 »
e-kitap linki ölü.Yardımcı olursanız Hala okumayanlar varsa [benim gibi ] yardımcı olacaktır. teşekkürler

2
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: İsminizin elfçesi ve hobbitçesi
« : 30 Haziran 2012, 16:18:30 »
Lord of Lórien :) harika bir adım var ::)

3
linkler kaldırılmış snaıırm biraz geç kaldım. Bulabilme şansım var mı ?

4
Kara Kule / Ynt: 1- The Gunslinger - Silahşör
« : 31 Mart 2012, 18:36:31 »
Serinin 7 kitabınıda aldım. Bir an önce okumaya başladım bakalım nasıl birşeymiş :)

5
Kara Kule / Ynt: Kara Kule film projesi iptal edildi
« : 29 Ekim 2011, 16:19:21 »
Tam anlayamadım şimdi seneye Kara Kule tek bir film olarak mı yayınlanacak?Saçmalığa bak yaa!King bu seriyi 7 tane tuğla gibi kitaplara sığdıramamış üstüne çizgi roman serisini çıkarmış ve 8. kitap yolda!Bu koca senaryo 1 filme nasıl sığabilir ki?Güzelim senaryoyu değiştirecekler.Bence Kara Kule yi okumaynlar önce kitap okuyup sonra filmi izlesinler ki okuma zevkleri baltalanmasın.


İşte kabul görmemiş.Warner Bros.la anlaşacakmış yönetmen.Harry gibi tutulursa Warner Bros şirketininde işine yarayacaktır bu proje.

6
Duyurular / Ynt: Çok Satanlar 2011
« : 29 Ekim 2011, 16:10:44 »
taht oyunlarının 1 numarada olması beni şaşırtmadı açıkcası :)

sanırım şu yüzüklerin efendisi (tek cilt) almam gerekecek :)

7
Ben de bu başlığı arıyordum..
Yaklaşık bir yıl önce kitapçımın önerisi üzerine almıştım.
Üzerindeki "Bestseller" yazısını görünce aklıma tıvaylaytı getirdi, "onun gibi bir şeye benziyor, almasam mı.." dedim, önyargılı yaklaştım.
Sonra okumaya başladım, anlatımı da bir garip geldi. Birinci kişi ağzından ve şimdiki zamanla anlatılıyor. İlk kez şimdiki zamanı anlatan bir kitap okuyordum ve adapte olmam zaman aldı. Bu, ilk birkaç bölümde hikayenin çok güçlü olmadığını düşünmeme sebebiyet verdi. Sonra ilerledikçe uzun zamandır yaşamadığım o şeyi yaşadım: bağlılık. Elimden bırakamıyordum ama bir yandan da hala basit olduğunu düşündüğüm için önemsemiyor görünmeye çalışıyordum. Bunun sebebi, Meyer'ın arka kapaktaki yorumu olabilir. Gerçi onun altında da Stephen King yorumu var, başlarken de sırf onun hatrına başlamıştım heralde... :P
Birinci gün okuyarak geçti, ikinci gün de kaldığım yerden devam ettim. Birkaç saat sonra ateşim çıktı, halsizleşmeye başladım.. Çok garip ama bir şekilde 'Alevler içindeki kız'ın sıcaklığının bulaşıcı olduğunu düşünüyorum. İlk kez, kız başkarakteri olan bir kitabı bu kadar beğendim. Ve bitirdikten sonra unutmuş gibi dönüp dönüp tekrar okuduğum çok az kitap vardır. 
Ateşi Yakalamak daha felaketti. Etkileyiciydi. "Yok artık!"lık anlar yaşatan bir kitaptı.
Ve Alaycıkuş... Bu sefer çok erken çevriliyor iyi ki. 24 Ağustos'ta dünyada, 27 Ağustos'ta burada. Şafakları sayarak bekliyorum.  :)   


Senin bu anlattıkların o kitabı almam için en önemli neden oldu.En kısa zamanda başlıyorum :)

8
bu kitap başka birşey

9
Korku & Gerilim Eserleri / Ynt: Kubbenin Altında
« : 24 Ekim 2011, 01:17:38 »
Kule serisi bittiğinden beri kralın kitaplarını eski heyecan ile bekleyemiyorum artık ne yazık ki.İçinde kuleden kırıntılar bulamayacak olmam bunun en büyük sebebi sanırım.Kralın diğer kitaplarındaki kule göndermelerine bayılırdım oysaki.Neyse yinede alıp okunacaklar listeme ekledim hadi bakalım.

kitabı okuduktan sonra da böyle mi düşündün gerçekten :)

Sayfa: [1]