Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Kitap Adam

Sayfa: 1 ... 8 9 [10]
136
Min duraksadı ve herhangi bir fiziksel tepki vermesede, bağ Rand'a ondan iğne gibi bir korku getirdi.
[ İsimlerden belli zaten ne olduğu. Ama kaçıncı kitap olduğunu yazmayayım ki ufaktantan da olsa bir spoiler durumu olmasın :) ]



137
Güncel / Ynt: Oktay Sinanoğlu
« : 20 Nisan 2015, 18:57:03 »
Allah rahmet eylesin. Büyük bir bilim insanı ve aydındı. (ÖSS de istemediğim halde kimya mühendisliğini kazandığımda tek tesellim küçüklüğümden beri takip ettiğim bu üstadın da bu bölümden mezun olmasaydı.) Ve hayatı boyunca anadilde eğitimin önemini bizlere anlatan, eserleriyle ve söyleşileriyle dilimizi bize daha çok sevdiren, Türkçe ve Türkiye aşığı mükemmel insan. Ülkemizde eğitimin daha verimli yapılması için çok uğraş verdi. Laf değil, fikir üretti. Ayrıca birçok bilimsel çalışmaya öncülük etti, gençlere ilham verdi. Umarım bu tarz insanları daha çok yetiştiririz. Işıklar içinde uyusun.

138
kesinlikle Gölge Yükseliyor en iyisiydi. Onuncu kitap hariç hepsi çok iyidir tabi..

139
o zaman, hazır %50 indirim varken bu aralar, iki kitabıda edinip başlıyorum bu seriye.  Son kitapta çıkar umarım yakında. Serinin yan kitabı falan var mı? Almışken tamamını alayım.. :)

140
haklısınız, bu kitaplar elbette aynı tarz değil.(lotr ve wot yakın) benim demek istediğim kkg bunlardan herhangi birine tarz olarak yakın mı anlamındaydı. Ama anladığım kadarıyla farklı. Bir de ana karakter ilk kitapta çocukmuş galiba, o kafamı karıştırmıştı. Yani 12-18 yaş arasına daha çok hitap eden kitaplardansa veya fantastik edebiyata giriş tadındaysa bulaşmayayım diye.  ama öyle bi durum yok sanırım..

141
arkadaşlar, buz ve ateşin şarkısı, zaman çarkı, yüzüklerin efendisi gibi serilerin ardından bu tatlarda bişeyler arıyorum(özellikle zaman çarkı). Kral katili güncesi, bu eserlere yakın mı tarz olarak. Olay örgüsü heyecanlı mı, aksiyonu yüksek mi yoksa dingin bir dili mi var. Şimdi acaba ne olacak duygusunu yaşatıyor mu? Ya kara kuleye ya buna başlayacağım. var mı tavsiyeniz?

Sayfa: 1 ... 8 9 [10]