Kayıt Ol

World of Darkness - Mortal

Çevrimdışı Laughing Madcap

  • ****
  • 960
  • Rom: 51
  • The Oncoming Storm
    • Profili Görüntüle
World of Darkness - Mortal
« : 12 Ekim 2011, 20:25:57 »


Bir gariplik hissediyor musun sen de? Karşı komşun geceleri bir işler çeviriyor. Şehirde her gün onlarca insan kayboluyor. Arabanı park edip evine doğru giderken, o karanlıkta tüylerin diken diken oluyor. Yıllar önce ölmüş olması gereken ilkokul arkadaşını, daha dün otobüs beklerken görmedin mi?

Uyan artık.

Bir zamanlar sizler akıllı varlıklardınız. Cadıları yakar, kasabalarınızı gecenin çocuklarından korurdunuz. Ne oldu size?

Ne olduğunuzu söyleyeyim. Uyutuldunuz. Güneş ışığında parlayan vampirlerle, sarımsaktan korkan yaratıklarla, insan yapımı bir virüs ile zombileşen ordularla, uyutuldunuz. Hadi ama, Bela Lugosi iyi bir oyuncuydu tamam ama o hal neydi öyle?

Bir şeyler bildiğinizi, çok geliştiğinizi sanıyorsunuz. Ölümsüzlüğü arıyorsunuz, uzaya açılmak istiyorsunuz. Çocuklarınıza korkmamalarını söylüyorsunuz. Yataklarının altında bir şey olmadığını, hayal gördüğünü söylüyorsunuz.

O kadar yanılıyorsunuz ki. Hiç bir şey bilmiyorsunuz. Hiç bir şeyden haberiniz yok. Alice'in Harikalar Diyarı yok, mavi hap kırmızı hap yok.

Uyanın artık. Uyan artık. Uyan.


-S-

Başlangıç itibariyle Marius, Berre, Fırtınakıran ve Mit'in oynadığı bir oyun olacak bu. Oyun zamanla dallanıp budaklanacak ve gelişecek. Bu durumda oyuncu sayısı da artacaktır.

Oyun hakkında herhangi bir şey bilmenize gerek yok. Hatta bilmemeniz daha iyi, daha gerçekçi olacaktır.

Karakterler bir adet polis(cinayet masası), bir adet barmen/barmaid, bir adet vokalist ve bir tane herhangi bir meslekten olacak. Mesleklerinizi, isimleriniz, fiziksel özellikleriniz, kişilikleriniz vb detaylarla bu konuya yazın. Sorularınızı da yine buraya yazabilirsiniz.

Karakter kağıtlarınızı yaratıp bu mesaja ekleyeceğim. Bu hafta olmasa da haftaya başlar oyun.
Attention all planets of the solar federation
We have assumed control.

Çevrimdışı Fırtınakıran

  • *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - Mortal
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2011, 21:02:05 »
Polise talibim. Bir Karrin Murphy bende can bulsun istiyorum. Harry Dresden olacak var mı?


İsim: Katherin Murry
Meslek: Polis
Yaş: 32

Fiziksel Özellikler: 1.60 boy/47 kilo.
Çene hizasına gelen düz, sarı saçlı, uçuk mavi gözlü. Sol omzunda kurşun, belindeyse kesik izi vardır. Genelde kadife ceket ve  kot pantolon giyen, t-shirtten çok gömlekle gezen bir kadın. Ceketi çoğunlukla koltuğunun arkasında unutup, dirseğine kadar kıvırdığı gömleğiyle olay mahalinde gezer. Omuzlarına geçirdiği silah askısı daima üzerindedir.
İnce, sarı kaşları genelde çatıktır. Pembe ve ince dudaklara sahiptir.

Kişilik: Katherin'in bu hayatta en nefret ettiği şeylerden biri suçlularsa diğeri de kesinlikle ona "Kate" diye hitap edilmesidir. Bir polis olarak kendini yaptığı işe adamış, kadın olaraksa bu meslekte ne kadar "kalıcı" ve "işe yarar" olduğunu kanıtlamak derdindedir. Tabii bunu asla ve asla kimseye itiraf etmez, kendine bile.
Karate ve kick box bilmekte, ayrıca bu dallarda madalyaları vardır.
2 kere evlenmiş ve boşanmıştır. Erkeklere karşı pek ilgi duymamaktadır.
Agresif, işkolik, her olayda bir şüpheli yan arayan ve insanları yargılamaktan kaçınmayan bir insandır.
Sigarayı yeni bıraktığı için ters yönleri bu ara iyice tavan yapmıştır.

Karakter Kağıdı

Çevrimdışı Marius

  • ****
  • 1109
  • Rom: 31
  • poor misguided fool
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - Mortal
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2011, 13:49:06 »
Hemen vokaliste talip olayım karga gibi sesimle.


İsim: Jack Blase
Meslek: Vokalist
Yaş: 34
Cinsiyet: Erkek
Boy/Kilo: 1,75 / 70

Fiziksel Özellikler: Hepsi kullanılmaktan biraz yıpranmış siyah bir kumaş pantolon, beyaz gömlek, siyah ceket, siyah kravat, siyah fötr şapka giyiyor sürekli. Zayıf vücudunda işe yaramayan kasları abes bir görüntü oluşturuyor. Kesmeye veya düzeltmeye, şekil vermeye üşendiği kirli bir sakalı var.

Kişilik: Hayatta her zaman yapmak istediği şeyi yapmasına rağmen mutlu biri değil Jack. Hayatında bir şeylerin eksikliğini çekiyor. Belki de mutlu olmadığı için hiç bir zaman yükselemiyor işinde. Kirli barların kirli standlarında kirli insanlara blues söylüyor. İki odalık dairesinden oluşan evi de tahmin edebileceğiniz gibi kirli. Hiç bir zaman bir sevgilisi ya da eşi olmamış. Geçimini sadece şarkı söylemekten ve bazen gitar çalmaktan sağlıyor.

Karakter Kağıdı
After I count down, three rounds, in hell I'll be in good company.

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Ynt: World of Darkness - Mortal
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2011, 15:44:29 »
1 adet taksi şoförü rica edeyim ben de o halde.

İsim: Johnny Wheel (Gerçek adı Johnny Wheal {sivilce} )
Meslek: Taksi şoförü
Yaş: 34
Cinsiyet: Erkek
Boy/Kilo: 1,70 / 75

Kıyafet: Giyilmekten iyice yıpranmış ve arka tarafı beyazlamış bir kot pantolon, donut lekeleriyle kaplı bej bir tişört, deri bir ceket, siyah bir kasket, parmaksız deri sürücü eldivenleri.

Dış Görünüş: Eskiden atletik bir vücudu olmasına rağmen mesleği yüzünden tüm gün oturduğundan kasları sarkmış ve hafif göbek yapmış biri Johnny. Köşeli bir çenesi, düzgün bir burnu ve dar bir alnı var. Yüzünde de her daim kirli bir sakal... Pürosu ağzından eksik olmaz.  

Kişilik: Hayatta aradığını bir türlü bulamamış biri Johnny. Ne istediği kadar parası olmuş, ne istediği aileyi kurabilmiş, ne de çok istemesine rağmen bir yarış pilotu olabilmiş. Araba sürmek tek zevki ve yeteneği olunca çareyi taksicilikte bulmuş. Tek aşkı tüm parasıyla satın aldığı sarı Desotto'su "Betty"

Karakter Kağıdı
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - Mortal
« Yanıtla #4 : 15 Ekim 2011, 11:33:25 »
Sondan gelerek yazıyorum, kalbimde her barmaid vardı zaten. ^^ Öhö, ben de barmaidi alıyorum.

İsim: Melinda Mary Morganlefay
Meslek: Barmaid
Yaş: 24
Boy/Kilo:1.78 / 57

Fiziksel Özellikler: Belinin hizasında düz siyah saçlara, gür kirpiklerle çerçevelenmiş gri renkli gözlere sahip. Biçimli dudaklarını çoğunlukla şarabi renkli ruj ile süslüyor. Düzgün hatlı vücudu ve uzun bacakları ile klasik ideal kız modeli.

Kıyafet: İş yerindeyken; siyah şort, uzun kollu gümüş grisi ipek gömlek, bordo renkli fular ve yüksek topuklu siyah ayakkabılar. Sair zamanlarda çoğunlukla kot pantolon, kaşmir kazak, siyah renkli yağmurluk ve mevsimine göre çizme veya spor ayakkabı.

Kişisel Özellikleri: Hali vakti yerinde bir ailenin tek kızı. Rüya gibi geçirdiği çocukluğunda her istediğini elde edebilmiş ve fazlasıyla ilgili anne babayla geçirilmiş Noel günleri var. Aynı zamanda parlak bir özgeçmişe ve yüksek okul notlarına sahip. Kısacası hiçbir çocukluk travması yok. Ta ki sıradan bir iflas olayına kadar. Okumakta olduğu Hukuk fakültesinden ayrılmasına ve hayatına sıfırdan başlamasına neden olan basit bir iflas olayı...

Pes etmiyor. Yeni hayatında da azminin, daha doğrusu inadının etkisiyle hızla yükseliyor. Ancak kötü huyları yüzünden çevresinde aranılan adam değil. Fazlasıyla agresif. Titiz. Laubaliliğe hiç tahammülü yok, planları dışında olan tüm olaylardan nefret ediyor. Otoriter hatta yer yer diktatör. Terk ettiği erkek arkadaşlarından birinin söylediği gibi; biraz daha çirkin olsa lise müdiresi olabilecek psikolojiye sahip.

Karakter Kağıdı

Çevrimdışı Laughing Madcap

  • ****
  • 960
  • Rom: 51
  • The Oncoming Storm
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - Mortal
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2011, 22:37:09 »


Her şey bitti. Her şey yeni başladı.
Attention all planets of the solar federation
We have assumed control.