Kayıt Ol

Raisor // Aion Fendell

Çevrimdışı Malkavian

  • *****
  • 2152
  • Rom: 57
  • I was lost in the pages of a book full of death..
    • Profili Görüntüle
Ynt: Raisor // Aion Fendell
« Yanıtla #15 : 09 Mayıs 2012, 12:22:22 »
+1RP

Spoiler: Göster
Zorluk Derecesi: Normal
Kullanılan yetenek: Yönlendirme + Rol Yapma

(12:12:36) ChatBot: Malkavian sallar 10d20 ve alır 16,5,12,12,3,8,7,13,7,13.


Aion acıklı ve yürekleri parçalayan bir sahne yaratmak adına daha önce sıra beklediği birçok yerde yaptığı gibi hasta ve ölüm döşeğindeki anne kartını oynamıştı. 'Sizin de bir anneniz olmalı...' dedi ve büyük finali yapmaya hazırlandı. Tüm bu söylediği yalanların gözlerinde belirecek yaşlar olmadan işe yaramayacağını biliyordu. Gözlerini kıstı ve onun için akıtması çocuk oyuncağı olan yaşları bekledi. Ustası öldürülmüş ve kendi boşboğazlığı yüzünden olmuştu. Tek açlığı şu dünyada büyü öğreneceği bir yerler bulmaktı fakat Hristiyan fanatikler görünen o ki büyü yapanları tek tek avlamaya başlamıştı. İşin ilginci ustası da öldürüldüğüne göre, o da bir büyü ustasıydı. Aion öğrenecek başka birini bulsa bile, büyü yapabildiği zaman kendi alnına bir hedef tahtası çizmiş olacaktı. Aslında bütün bu olaylar o an gözlerinden süzülmesi gereken yaşları tetiklemeliydi fakat saniyeler geçtikçe gözleri kuru kaldı. Söylediği yalan da gözlerinde hafifçe beliren ufak ve fark edilmeyecek bir ıslaklık gibi kayboldu.

Kütüphaneci adam derinden ve bıkkın bir homurdanma eşliğinde Aion'a elleriyle bir işaret yaptı. 'İsmini hala yazdırmadın evlat yarın öğlen kütüphaneyi kullanacak mısın yoksa kullanmayacak mısın?'



Çevrimdışı Raisor

  • ***
  • 793
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Ynt: Raisor // Aion Fendell
« Yanıtla #16 : 09 Mayıs 2012, 14:00:28 »
Spoiler: Göster
 Ustanın benim boşboğazlığım yüzünden öldüğünü bu kadar çarpıcı bir şekilde yüzüme vurma yahu. Vicdan azabından ölüyorum zaten, bir de sen yapma :D


Aion, yaptığı tüm o duygu sömürülerine, kütüphane sahibinin kayıtsız kalmasını, anlayabilmiş değildi. Gerçi Aion'un hayatta yaptığı en iyi şeydi rol yapmak, ama bu kez batırmıştı. Bu başarısızlığına, ustasının, kendi boşboğazlığı yüzünden öldüğünü düşünüp, vicdan azabı duyması mı neden oluyordu?

Aion, kağıdı alarak, ismini yazdı. "Yarın öğlen, burada olacağım." dedi. Hemen ardından, onun arkasında bekleyen bir gurup insana dönüp, "Beklettiğim için kusura bakmayın." diyerek, kütüphaneden ayrıldı.

Hristiyan katil, ustasının evini talan etmişti. Şimdi Aion, son kez o eve giderek, bu kez o, evi talan edecekti. Evin altını üstüne getirerek, yaşlı adamın evde herhangi bir büyü kitabı, büyücülerle ilgili bir bilgi ya da benzeri bir şey olup olmadığını kontrol edecekti. Sonuçta ihtiyar, bilge biriydi.

Aion, yavaş adımlarla evin yolunu tuttu.
Vahşet her yanda ulu orta sergilenirken,

Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünyada yaşıyoruz.

-John Lennon.