yaa neden twillight ı herkes ezio o kadar kötü bir kitap olamaz bence
Aslında bir daha bu konuyu güncellesek. İçimden inanmak istemesem de şöyle bir soru geçiyor: Hangi yazar kitabını parayla satmadı ki? Ya da hangi yazarın kitabını parayla almadık? Bu kadın da (stephenie meyer) o amaçla yazdıysa ona çok kızamayız ki. Ben kızmıyorum artık şahsen. Sadece izleyici kitlesine karşı vazgeçemeyeceğim bir kin var.
Alıntı yapılan: wale - 13 Şubat 2011, 16:08:40Aslında bir daha bu konuyu güncellesek. İçimden inanmak istemesem de şöyle bir soru geçiyor: Hangi yazar kitabını parayla satmadı ki? Ya da hangi yazarın kitabını parayla almadık? Bu kadın da (stephenie meyer) o amaçla yazdıysa ona çok kızamayız ki. Ben kızmıyorum artık şahsen. Sadece izleyici kitlesine karşı vazgeçemeyeceğim bir kin var. kesinlikle sana katılıyorum Stephenie MEYER'in üstüne bu kadar gidilmemeli.
Tahmin ediyorum ki 100 yazardan anca 30'ü böyle düşünüp, parasızlıktan mecburen yazdığı kitabı yayınevine veriyordur. Ondan sonra da gelen gelirin verdiği hoşnutluklarını, fantastık olarak adlandırdıkları, duvarlarında değişik resimler olan evlerinde ropörtajlarında anlayabiliyoruz. Çoğu başladığı noktayı çabuk unutabiliyor. Bu söylediklerimi senin -Gözünü para bürümüş ve paradan başka bir şey göremeyen bir insan- dediğin için diyorum. Çünkü yaptığı şeyi gördüğüm kadarıyla : Kitaplarını yazıp satmaktan başka bir şey göremiyorum. :S