Ben bilhassa bu dizi için cinselliğin çok yerinde kullanıldığını düşünüyorum. Çünkü o dönemin çarpık yapısını en iyi anlatan unsurlardan birisi de bu oldu benim için. İzlerken rahatsız olduğum sahneler oldu, evet. Ama olması gereken öyle olduğu için, öyleydi. Adamlar seyirciyi rahatsız etmek istemiş ve bunu başarmışlar. Dozu belki biraz daha ayarlı olabilir miydi, orasını bilemem; ama ben şikayetçi değilim bu konudan.
Görsel olarak da tam bir şölendi çoğu zaman. Nefes kesen sahnelerine, ileri derecede entrikayla tatlandırılmış bir kurgu eşlik etti. Dumur ede ede de sezon finaline gelindi.
Duyduğuma göre başrol oyuncusu kanser imiş, çekimler bu yüzden ertelenmiş. Umarım bir an önce tedavi edilir ve ikinci sezon kaldığı yerden devam eder.
Ayrıca Cnbc-e'yi bu cesur tutumundan dolayı tebrik etmek gerek. Acaba dizinin kaç dakikasını kesecekler? Ya da kesecekler mi? Bunlar da merak ettiğim sorulardan birkaçı.
Son olarak, biraz sert; ama insanı oturduğu yere çivileyen bir dizi izlemek istiyorsanız "Spartacus: Blood and Sand" tam size göre.