Bu dünyada ejderhalar, ankalar, iblisler falan gibi fantastik öğeler var mı?
Alıntı yapılan: Vega - 03 Ekim 2011, 14:53:11Bu dünyada ejderhalar, ankalar, iblisler falan gibi fantastik öğeler var mı?Bu dünyada her şey olabilir, cyber-punk tarzı bir medeniyet de olabilirsiniz ya da uyuşturucu bağımlısı bir unicorn'a tapan bir medeniyet de. Her türlü fantastik yaratık, gerek sizin yaratımlarınız gerekse bu ejderha, pegasus, iblis, uzaylı(artık başka bir gezegende yaşayan başka bir ırk oluyor bu arkadaşlar. Hepsi koca kafalı yeşil şeyler olmak zorunda değil) vs. tarzı şeyler oyunda karşınıza çıkabilir. Bu tip yaratıklarla büyüleriniz yoluyla, taparak ya da benim sizin için hazırlayacağım özel olaylar sırasında karşılaşabilirsiniz. Örneğin dev kartalları kutsal sayan bir medeniyet ya da o dev kartalı avlayıp kendi sarayında sergilemek isteyen bir hükümdar her zaman olabilir. Bir şekilde bu dev kartallarla etkileşime girmek isterseniz bana konuyla alakalı kısa bir özel mesaj yollayabilirsiniz. Ben de elimden geldiğince özel olaylarla kurgunuzu desteklemeye çalışırım. Bu tip örnekler çoğaltılabilir.Kısacası oyun evreni çok büyük oranda sizlerin katkılarıyla şekillenecek. Tabii bir de ana kurgu var, oyun ilerledikçe yavaş yavaş belli olacak bu. Ülke kartınızda bazı ufak hatalar vardı, onları aşağıda yazdım. Bunları düzenlerseniz hiçbir sorun kalmayacak.Nüfus: 100 (Levion Köyü: 100) -oyuna yüz kişilik bir köyde başlıyorsunuz. Bu nedenle ülke hikayesinin sonunu düzenlemeniz lazım. Bir şekilde bu büyük imparatorluktan geriye yüz kişi kalmalı yani.Seçilmiş Araştırmalar: -şimdilik boş kalıyor, araştırmaları aldıkça ben ekleyeceğim ülke kartlarınıza-