Ve İlk Yarışmamız Sonuçlandı!

2011 yarisma 1

Kayıp Rıhtım üçüncü yaşını sizlerin desteği ve bizlerin sizlerden aldığı enerji ile kutlamaya devam ederken, üçüncü yaşımız için düzenlemiş olduğumuz İlk Yarışmamız sonuçlandı!

Yarışmamızı hatırlayacak olursak: Bir adet kitap temalı, bir adet de film temalı olmak üzere iki soru sorduk. Böylece bir soruyu bilemeyen arkadaşlarımız için farklı bir seçenek daha eklemiş olarak hediye kazanma şansınızı arttırmak istedik.

Gelelim yarışmamızı kazananları ilan etmeye. Daha önceden ödüllerimizin Gece Yarısına On Üç Gün ile Sigurd ve Gudrùn Efsanesi adlı kitaplarla birlikte her bir kitabın yanında bir adet Yemin ve Öç de vereceğimiz duyurmuştuk.

Ve işte kazananlar:

Gece Yarısına On Üç Gün

Asıl Kazanan : Fırat Erdem

Yedek Kazanan : Elçin Buket Soylu

Sigurd ve Gudrùn Efsanesi

Asıl Kazanan : Mercan Aytuna

Yedek Kazanan : Hasan Emre Eroğlu

Yukarıda da söylediğimiz gibi, bu kitapları kazanan arkadaşlarımız aynı zamanda M. İhsan Tatari’nin kitabı Yemin ve Öç’ü de kazanmış bulunmaktadır.

Kazananlara kısa sürede dönüş yapılacaktır.  5 gün içerisinde cevap alınamaması durumunda kitaplar yedek kazanan arkadaşlarımıza verilecektir.

Kazanan arkadaşlarımızı Kayıp Rıhtım olarak tebrik ediyoruz! Ama kaybettik diye düşünenler üzülmesin! Çünkü dediğimiz gibi bu ilk yarışmamızdı. Gözünüz bizde olsun. Çok yakında diğer yarışmamız ve daha büyük ödüllerimiz ile karışınızda olacağız!


Not: Yarışmada kitap almaya hak kazanan arkadaşlar bu haberi okumalarıyla birlikte İsim, Telefon ve Adres bilgilerini kayiprihtim@gmail.com’a gönderebilirler.