Anime Gösterimleri Beşincisiyle Son Buluyor

mangAnime-turkiye-anime-gosterim-ve-atolyeleri-ust

Manga ve anime sitesi “mangaAnime Türkiye“nin her ayın ikinci cumartesi günü gerçekleştirdiği anime film gösterimleri bu ay beşincisiyle devam ediyor.

Her ay bir anime film gösterimine imza atan mangAnime Türkiye, haziran ayı itibarıyla bu etkinliğe bir süre ara vermeyi planlıyor. Film gösterimlerinin de artacağı yeni sezon ise eylül ayında başlayacak.

Geçtiğimiz ay Ninja Scroll gösterimi yapan sitenin bu ay takipçileri için seçtiği anime ise “Escaflowne: The Movie“.

Etkinlik dizisinde her ay önemli bir anime film klasiği gösteriliyor ve ardından da çözümlemesi yapılıyor. Atölye bölümlerinde filmlerin yapımından konularına, temalarından hikayelerine, karakterlerinden çeşitli ayrıntılarına dek bahsediliyor ve bunun sonucunda ortaya çıkan sohbetler ilgilileri etkinliğe çekmeye devam ediyor.

11 Haziran Cumartesi günü, Tasarım Atölyesi Kadıköy’de düzenlenecek olan gösterim 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ve Japonca seslendirmeli, Türkçe altyazılı olarak izleyiciyle buluşacak.

Etkinliklerin tüm sinema ve anime meraklılarına açık ve aynı zamanda ücretsiz olduğu, etkinliğe katılanlar arasından bir kişininse Kuzgun Çizgiromanevi’nin hediyesi olan bir Türkçe manga seti kazanacağı açıklanan bilgiler arasında.