Açık Radyo’da, “Drakula İstanbul”da Programına Konuğuz!

drakula istanbulda radyo programi 1

94.9 Açık Radyo’da her cumartesi saat 10:00 ile 10:30 arasında yayınlanan Özgür Çiçek ve  Irmak Ertuna-Howison‘un sunduğu Drakula İstanbul’da: Vampirler, Büyücüler, Süper-Kahramanlar programının bu haftaki konuğu Site Kurucumuz ve Genel Yayın Editörümüz Hakan Tunç olacak!

Kayıp Rıhtım‘ın açılış hikayesinin bahsedileceği programda fantastik edebiyata dair birçok konu konuşacak. Gerek geçmiş ve günümüzde fantastik olgusu, gerek şu aralar yoğun şekilde süren vampir furyası gerekse bu tür için neler yapılabileceği program dahilinde ele alınacak.

Drakula İstanbul’da programının resmi sitesi http://drakulaistanbulda.blogspot.com/ üzerinde yapılan haber metni de şöyle:

Bu haftaki programımızda Türkiye’de fantastik edebiyatın nabzını tutan www.kayiprihtim.org sitesinin kurucusu ve editoru Hakan Tunç’u konuk ediyoruz. Hakan ile Kayıp Rıhtım’in hikayesini ve fantastik edebiyat’ın Türkiye’deki durumunu tartışacağız.

Cumartesi günü -yani yarın- sabah saat onda, radyolarınızın frekansını 94.9’a ayarlamayı unutmayın! Tüm okurlarımızı bekliyoruz…


Açık Radyo‘yu internet üzerinden dinlemek için:

Yayın online : Dinlemek İçin Tıklayın!

Canlı radyo dinle : Dinlemek İçin Tıklayın!