Dresden Dosyaları’nda 13. Kitap: Ghost Story

200px Ghost Story Butcher

Chiago’nun tek aktif büyücüsü Harry Dresden’in maceraları, tekinsiz yaratıklarla yüzleşmesi ve bilinmezliğin içine tereddütsüz dalışı Amerika’da on üçüncü kitapla sürüyor!

Ülkemizde İthaki Yayınları tarafından ilk iki kitabı (Fırtına Büyücüsü ve Kurtadamlar) yayınlanan Dresden Dosyaları serisi, yurtdışında on üçe ulaşmış durumda. En son Amerika’da Side Jobs (Yan Görevler) adında bir öykü derlemesi çıkan seri, 26 Temmuz’da çıkacak olan on üçüncü kitap Ghost Story (Hayalet Hikayesi) ile şimdiden yurtdışındaki okurlarında sabırsız bekleyişe ve büyük bir heyecana yol açmış!

Bizler ülkemizde üçüncü kitabı beklerken, görünün o ki, on üçüncü kitapta işler hayli karışmış. Serinin takipçileri için büyük oradan spoiler içerdiği için arka kapak yazısını çevirmekten vazgeçtik. Ama size şöyle bir ipucu verelim, Harry Dresden bu kitapta “biraz” değişiyor. Artık o “biraz” bildiğimiz türden bir insan olmuyor.

New York Times Bestseller olan seri, bu ünvanı hak ettiğini bir defa daha kanıtlıyor.

Biz, İthaki Yayınları’nın çok yakın zamanda çıkaracağı üçüncü kitap Grave Peril’i bekleyeduralım, Amerika’daki okurlar Ghost Story‘de Harry’nin başına neler geleceğini merak ediyor.

Ülkemizde yayınlanan ilk iki kitabın künye bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayın.

Bu haberle, yakın zamanda sizlere çok özel projelerimizin de başlayacağının haberini vermiş olalım. İyisi mi bizden ayrılmayın!