İblis Döngüsü “Dövmeli Adam” ile Başlıyor!

dovmeli adam iblisin dongusu top

Pek çok dile çevrilen ve fantastik kurgu türünde olay yaratan Peter V. Brett‘in İblis Döngüsü serisinin birinci kitabı Dövmeli Adam kısa sürede raflardaki yerini alacak!

Kitabın konusu üç genç insanın bir araya gelerek insanlığa son bir kurtuluş şansı sunmasını, karanlığa omuz omuza göğüs germelerini anlatıyor.

Küçük bir kasaba olan Ormancı Çukuru’nda, LEESHA’nın geleceği basit bir yalan yüzünden paramparça olur. Kasaba ahalisinin gözünde küçük düşen Leesha, nüveliklerden bile daha korkutucu olan yaşlı bir Otacı Kadın’ın bakımını üstlenerek kendini kasabalıların imalı bakışlarından uzak tutmaya çalışır. Otacı’nın yanında geçirdiği uzun yıllar süresince de tehlikeli ve kadim bilgilerin koruyucusu haline gelir.

Bir iblis saldırısında hem öksüz hem sakat kalan minik ROJER ise, kendini Jonglörlük sanatında geliştirip keman çalmakta ustalaşarak hayattaki kimsesizliğini unutmaya çalışır. Ne var ki sahip olduğu eşsiz yetenek, ona, gecenin karanlığı karşısında beklenmedik bir üstünlük kazandırır.

BAZEN KARANLIKTAN KORKMAK İÇİN ÇOK İYİ BİR SEBEP VARDIR!

Kitabı merak edenlere güzel bir haberimiz var. Epsilon Yayınevi romanın ilk 20 sayfasını paylaştı. Okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz!

Epsilon Yayınevi‘ndan çıkacak kitabın çevirisini Mert Dengiz üstlenmiş. Tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.