“Bara Tilan’ın Ordusu” Raflarda

bara tilanin ordusu top

Yeni bir fantastik kurgu serisine hazır mısınız? ’in kaleme aldığı serisi, ilk kitabı “Bara Tilan’ın Ordusu” ile raflardaki yerini aldı.

Bara Tilan’ın OrdusuAnavatanından çok uzakta, düşman gözlerden sakınmak için, kambur-hizmetkâr Raudel ırkına mensup Mannarg’ın bedenine gizlenmek zorunda kalmış bir Güç Sahibi. Yıllar sonra Raudelin benliğinin uyanması, Güç Sahibi Aephen’in kamuflajını açığa çıkarır ve her şeyi altüst eder. Düşmana yakalanmamak ve kendi hayatını kurtarmak için Aephen’in önünde tek seçenek kalır: Tehlikeli bir yolculuğun tüm risklerini göze alarak eve dönmek.

Etçil hayvanlara hükmeden Klammlar, otçullara hükmeden Alnegler, gözlerden kendilerini sakınacak şekilde kendilerini kamufle etme yeteneğine sahip Raudeller, dağ yaşayanı Galperonlar ve esrarengiz bir Kara Güç’e karşı kurtuluş savaşı veren Temerlinler.

İnsan ırkı -şimdilik- ortalarda görünmese de, Temerlinlerin nesiller boyunca Eolin karası üzerinde verdikleri kurtuluş mücadelesi onları da yakından ilgilendiriyor. Hem de ölümcül bir şekilde.

Tüm bildiklerinizi bir kenara bırakın; çünkü bu, anti-kahramanların destanıdır.

Kapak illüstrasyonunu Ertaç Altınöz’ün hazırladığı ve etiketiyle raflardaki yerini alan kitabın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.