“Füzyon” Raflarda

fuzyon top

Julianna Baggott’un kaleme aldığı, “Füzyon” raflarda. Kitap, geleceklerini kurtarmak ve dünyanın kaderini degiştirmek için mücadele eden insanların nefes kesen hikâyesini konu alıyor.

“Talebimizi reddederseniz, rehineleri öldüreceğiz.”

FüzyonKıyamet günü gelip de İnfilaklar yaşandığında, Kubbe’dekiler güvendeydi. Hayatta kalan dışarıdaki perişanlar, külün ve dumanın ortasında yaşam savaşı verirken, Pürler sırça köşklerinde yara almadan hayatlarına devam etmişti.

Şimdiyse Pürlerin önderi Willux oğlunu geri almak adına hayatta kalanlara karşı korkunç bir saldırı düzenliyor. Ona karşı mücadele etmek için küçük bir grup biraraya geliyor: savaşçı Lyda, devrimci Bradwell, muhafız El Capitan ve gizemli geçmişi peşini bir türlü bırakmayan Pressia, Evveliyat’a dair bir dizi şifreli ipucunu çözüp hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyor.

“Baggott, vahşetten, kara mizahtan ve iyi yazılmış güçlü diyaloglardan basarılı bir alt tür yaratmış .”
-Publishers Weekly-

Grotesk bir anarşinin hüküm sürdügü bir dünyayı anlatan post-apokaliptik seri, Pür’den sonra, “Füzyon” ile okurunu bambaşka korkularla yüzleştiriyor.

Kitabın yayınevi tarafından yayımlanan ÖN OKUMAsına BURADAN ulaşabilirsiniz!

Çevirisini Belgin Selen Haktanır’ın üstlendiği, DEX Kitap’tan çıkan romanın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.