“Dretsull’un Yükselişi” Raflarda

dretsullun yukselisi top

Bülent Ögeyik’in kaleme aldığı ve bundan birkaç ay önce raflarda gördüğümüz “Bara Tilan’ın Ordusu” romanının devam kitabı “Dretsull’un Yükselişi” çıktı.

Fantastik kurgu türünde yazılan Eolin Destanı’nın ikinci kitabında, Dretsull’daki esrarengiz kara güç Eolin’e ölümcül bir gölge gibi çökmek üzere.

dretsullun yukselisiTemerlinler, yıllar önce çaldıkları yazıtlarla birlikte Kyezin’e geçerek ortadan kaybolan ırkdaşlarını bulmak ve yazıtların üzerindeki sırra ulaşmak zorundalar.

Eolin, kuzeydeki diyarların Dretsull hâkimiyetine geçmesi ve Erthlen’in uğradığı esrarengiz saldırı sonrasında Temerlinlerin var oluşları ve ezeli düşmanları hakkında baş döndüren sorularla sarsılırken; Kyezin, kayıp yazıtların peşinden giden Ganador’un liderliğindeki grubun başından geçen trajik olaylara, Mannarg ve Aephen arasındaki savaşın sonlanmasına ve olduruculuk ilmi yolunda güce hükmetmeyi öğrenen Eolinli bir anti-kahramanın doğuşuna tanıklık ediyor.

“Gerçekten var olduklarına emin misin?”

Soruyu garipseyerek, “Elbette,” diye yanıtladı Atu.

“İnsan ırkı asıl düşmanımız Klouy,bunu asla unutma.”

Bunun üzerine, Klouy kafa karıştırıcı asıl sorusunu seslendirdi. “O halde neredeler?”

Kapak tasarımını ilkinde de olduğu gibi Ertaç Altınöz’ün üstlendiği kitabın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.