“Çöl Mızrağı” Ön Siparişte

col mizragi top

İblis Döngüsü Serisi, ikinci kitap “Çöl Mızrağı” ile devam ediyor! Özellikle sitemizi takip edenlerin bileceği üzere Epsilon Yayınları Soru Hattı’nda devamı için birçok soru geliyordu. Ve yayınevi yetkilisi Fahrettin Levent bu ay başında müjdeyi vermişti.

Üç genç insanın bir araya gelerek insanlığa son bir kurtuluş şansı sunmasını, karanlığa omuz omuza göğüs germelerini anlatan imzalı serinin ikinci kitabının konusu ise şöyle:

col mizragiGüneş insanlığın üzerinde batmaktadır. Gece artık güneş batarken yerden yükselen obur iblislere aittir. Yaratıklar, kadim ve yarı yarıya unutulmuş güç sembollerinin arkasına saklanmak zorunda kalan ve sayısı gittikçe azalan insan nüfusunu avlamaya devam etmektedir. Muhafaza denen bu güç sembolleri, yalnızca iblisleri uzakta tutmaya yaramaktadır, fakat efsanelerde bir Kurtarıcı’dan söz edilmektedir: bir zamanlar tüm insanlığı tek bir çatı altında toplayıp iblisleri yenilgiye uğratan, kimilerinin ‘peygamber’ dediği bir generalden. Ancak o günler, gerçekten yaşanmışsa bile, çok gerilerde kalmıştır. İblisler geri dönmüştür ve Kurtarıcı’nın geri dönüşü sadece bir masaldan ibarettir… yoksa değil midir?

’nden yarın çıkacak kitabın çevirisini ilk kitapta olduğu gibi Mert Dengiz, editörlüğünü ise İbrahim Enis Köksaldı üstleniyor. Romanı fuardan da temin edebilirsiniz. Tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.