Kule Fanzin Üçüncü Katını Sancıyla Döşedi

kule fanzin top1

Ünsüz yazarımız yine iş başında; Kule’nin üçüncü katında balkona çıkmış, insanlığa sesleniyor, “Arayış,” diyor,  “Yolculuğun her durağına eker sancıyı”. Ettiği laflar gelecek kuşaklara ne kadar aktarılır bilmiyoruz ama doğru sözler söylediğine yürekten inanıyor, bu cevherle ünsüzlüğünü aşamamasına bir türlü anlam veremiyoruz. Kendisi Kule’nin kaderine yön vermeye devam ettikçe de daha uzun süre peşinden sürüklenecekmişiz gibi görünüyor.

Kule Fanzin, Sancı temalı üçüncü sayısıyla raflarda.

Yolculuk ve Arayış temalarıyla 2013’ü son çeyreğinde yakalayan Kule Fanzin, 2014 ile birlikte yoluna devam ediyor. Ekip üçüncü sayıda öyküleri, şiirleri ve fotoğraflarıyla ‘sancı’yı işledi. Ayrıca fanzin, ikinci sayıya yetişememiş bir çizgi romanla ‘arayış’ı da konu edinmeye devam ediyor.

 

Fanzinin önsözünden;

kule 3“…Kendi mahallesini geç, daha kendi evinde kendi ailesi tarafından bile kaileye alınmayan ünsüz bir yazarımız der ki, “Arayışın hedefi çok uzaklarda da olsa içimizde yansımasını her zaman hissederiz; sancıdır bu zahirilik.” Ne kadar ünsüz de olsa kendisine katılmadan edemiyoruz. Bir ünsüz için fazla haklı. Zira her arayış kendine has bir sancıya gebedir ve arayış laneti yolculuğa ne kadar ihtiyaç duyuyorsa o kadar sancı doğuruyor her durakta. Her seferinde birer ikişer ekleniyor sancılar. Katlananlar, yılmadan yoluna devam edip aramaktan vazgeçmeyenler bulmak istediklerine çok yakın. Ama yine de garantisi yok bu işin. Çekilecek tüm çileler, sancıları arayışımızın rahmine utanmadan yerleştiren peydahçıların yanına kar kalabilir de. Bilemiyoruz…”

 

Fanzin, Kadıköy ve Taksim’deki genel dağıtım noktalarına bırakılmaya başlandı. Fanzin hakkındaki güncel haberleri takip etmek için www.kulefanzin.org’u ziyaret edebilirsiniz.