Yabani’nin Temmuz Sayısına Göz Atın

yabani-002-ust

İlk sayısıyla oldukça olumlu yorumlar alan fantastik, bilimkurgu, korku ve çizgi roman dergisi Yabani temmuz ayına da iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Seyfettin Efendi’nin yaratıcısı Devrim Kunter ile her biri birbirinden yetenekli yazar-çizer arkadaşlarının önderliğinde yola başlayan Yabani Dergi, ikinci sayısıyla da hayli iddialı. 1 Temmuz yabani-002itibariyle raflardaki yerini alacak dergide önceki sayıda yer alan yazar-çizer kadrosundan bazı isimler yerlerini korurken onlara bir o kadar yetenekli ve heyecan verici isimler de katılmış.

Yabani #2’de hikâyeleri ve çizgi-romanlarıyla göreceğimiz konuk sanatçıların arasında Onat Bahadır (Deliliği Beklerken), Erbuğ Kaya (Giddar) ve Demokan Atasoy (Anadolu Korku Öyküleri 2) gibi isimler var.

Işın Beril Tetik, Kadir Özen, Bora Öçal ve Ömer Tunç ise ilk sayıdan yerini koruyanlar arasında. Devrim Kunter ise bu kez bir değil, iki farklı çizgi-romanla yer alıyor derginin sayfaları arasında.

İkinci sayının örnek sayfalarına hemen buradan ulaşabilirsiniz. 1 Temmuz’dan itibaren tüm gazete bayilerinde bulabileceğiniz Yabani Dergi’nin fiyatıysa sadece 5 TL.