Ejderha Elfleri’ne Hazırlanın

ejderha elfleri 1 top

Epsilon Yayınevi, yeni bir fantastik seriyi daha okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor! Önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak ilk romanın adı ise seriyle aynı: Ejderha Elfleri.

ejderha elferi kisim 1Karanlık kehanetler bildiren görüntüler yüzünden kadim ejderhalar ve Alp topraklarının hükümdarları, kurtuluşları için seçilmiş olanları, yani Ejderha Elfleri’ni görevlendirdiler. Hem de içlerinden birinin kendilerine ihanet edeceğini bile bile.

Nandalee oku fırlatır fırlatmaz ne büyük bir hata işlediğini anladı. Trol avlamak zaten keyifli bir iş değildi ancak dişi elf bu avında trol tahtının varisini öldüreceğini hiç tahmin etmemişti. Tam da kaderine boyun eğmek üzereyken, aniden ortaya çıkan esrarengiz bir elf onu trollerin pençesinden kurtarıp efsanevi ejderhaların dünyasına kaçırdı. Nandalee artık gökyüzü yılanlarının hizmetkârı olacaktı. Halkı tarafından dışlanmış olsa da bu Ejderha Elfi inanılmaz bir sihir gücüne sahipti…

ejderha elfleri kisim 2Nandalee’nin eğitimi devam ederken, kendi halinde bir çiftçi olan Artax bir ölümsüzün ölümüne şahitlik etti. Tanrılardan biri onu ölümsüzün yerine geçmeye zorlayınca çiftçi kendini hayal bile edemeyeceği bir maceranın içinde buldu. Kocaman bir krallığın hükümdarı haline gelen Artax, kiminin hayranlığını, kimininse düşmanlığını kazanacak bir ölümsüzdü artık.

Elfler ve insanların dünyasında tuhaf olaylar yaşanmaya devam ederken, Nandalee ve Artax kendilerini acımasız bir kavganın ortasında bulacaklardı.

Serinin ilk kitabı, 2 kısım halinde yayımlandı. Çevirisini , editörlüğünü ise Elif Dinçer üstleniyor. İlk kısmın künye bilgisine buradan, ikinci kısmın künyesine ise buradan ulaşabilirsiniz.