Star Wars VII’nin Kadrosu Belli Oldu

star wars logo

Star Wars Episode VII için oyuncu kadrosu sonunda açıklandı!

Oynayacakları roller belli olmayan John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, ve Max von Sydow isimleri seriye yeni giriş yapıyorken eskilerden Harrison Ford(Han Solo), Carrie Fisher(Leia), Mark Hamill(Luke Skywalker), Anthony Daniels(C-3PO), Peter Mayhew(Chewbacca) ve Kenny Baker(R2-D2)’ın yerlerini koruması bizi sevindiriyor.

Genişletilmiş Evreni yok sayma kararını aldıklarında bir çok Star Wars fanını sinirlendirmiş olmarına rağmen filmin oyuncu kadrosunun açıklanması heyecan verici oldu. J.J. Abrams bunun hakkında şunları söyledi;

“Filmin oyuncularını duyurduğumuz için çok mutluyuz. Eski yıldızlarımız ve yeni oyuncularımız ile bu evreni tekrar hayata döndürmek çok güzel bir şey olacak. Çekimler bir kaç hafta içinde başlayacak ve hayranları mutlu etmek için her şeyi yapmaya çalışıyoruz!”

18 Aralık 2015’de çıkması planlanan filmin nasıl bir şey olacağını kimse tahmin edemiyor ama her haber bizi heyecanlandırmıyor da değil. Phantom of the Menace filmine bile ona laf etmemize rağmen hala seviyorsak Abrams gibi birinin ortaya kötü bir şey çıkarmak için çok uğraşması gerekir.

Heyecan dorukta kulaklarımızı 4 Mayıs’da çıkması beklenen habere dikelim efendim!

star wars episode 7 castk